Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostałam numer telefonu po jakiejś lasce i ciągle faceci do mnie dzwonią !!!

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam starter i ten numer miała jakaś Monika, ciagle jacys faceci do mnie dzwonią (co kilka dni, czasem codziennie) jakiś Robert, jakiś Marcin, Błażej i czwarty nie znam imienia, myslą ze jestem tą Moniką i robie sobie jaja i ich nie poznaje, ze znamy sie z wakacji itp :O czasem tez dostaje smsy z innych numerow, ostatnio z pytaniem czy bede w Lemonie (to chyba jakas dyskoteka) ja p*****le :O

Gość gość
napisz ,przed spotkaniem przelac na konto 100zl

Gość gość
zawsze możesz sobie wmawiać (tak jak te kobiety jeżdżące na sek-wakacje) że jesteś atrakcyjna i ze im sie podobasz. Podbudujesz sie psychicznie

Gość gość
hehe ja kiedys dostalam numer po kobiecie, ktora chyba wszedzie miala długi :P non stop telefony z kruka, ultimo, providenta, santandera, eurobanku :D:D:D

Gość gość
to co to za nr ?używki? czy abonenckie?

Gość gość
to co to za nr ?używki? czy abonenckie? xxx Gdy nie doładowujesz długo konta to numer po pewnym czasie przepada, ważność połączeń przychodzących się konczy i operator wyłącza numer i wraca on do puli numerów, w roznych sieciach jest rózny okres zanim on trafi znow do sprzedaży. Na przykład Orange natychmiast wrzuca numery, podobnie Tmobile...

Gość gość
mnie non stop dzwonili z budowy jacys goscie pozniej do jakiegos Marko kobiety , masakra :P

Gość gość
Ja miałam kiedyś numer po facecie który musiał mieć chyba jakieś długi albo zwyczajnie umarł bo nawet po dwóch latach ludzie dzwonili! :D

Gość gość
wrzuć te numery na listę filtrowanych i problem zniknie ustawienia połączeń: połączenia filtrowane

Gość gość
Ja tez tak mialam, tez jakis dluznik, ciagle chcieli rozmawiac z panem Robertem B... ja powtarzałam, ze nie znam tego pana, nie wiem o co chodzi, ze moze kiedys mial ten numer, ok dziekuje do widzenia...a tydzien potem znow telefon no k***a :) nabluzgałam strasznie, az sie sama sobie dziwilam i sie uspokoili :D