Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość berenikatonieimięmoje

Mam się zgłosić do szpitala?

Polecane posty

Rozstałam się z facetem, w bardzo brzydki sposób, bo mimo że nic mu nie zrobiłam to wszystko skierował na mnie. Wyzwiska, groźby itp. Bardzo to przeżywam, od tygodnia nie jem prawie nic, nie mogę spać, boli mnie serce itp. Jestem strasznie osłabiona, blada, mam zawroty głowy, ledwo wstaję z łóżka. Nie wiem czy mam się złosić do szpitala na jakieś badania. Stres mnie tak zżarł, że dobija się to na moim zdrowi fizycznym. W pracy mam wrażenie, że zaraz usnę, robi mi się gorąco i zimno na zmianę. Pojawiają się też drętwienia kończyn. Co robić :(

Gość gość
zjedz cos i sie napij..chocby na siłe. Wez pare dni wolnego, jak ci nie przejdzie zgłos sie do szpitala

Już miałam kilka dni wolnego, nie mam depresji. kiedyś miałam nerwicę i objawy są podobne, tyle że psycholog nawet najlepszy nie poprawi mojego stanu fizycznego, a ja mam skurcze żołądka, boli mnie wszystko :(

Gość gość
musisz mieć skierowanie do szpitala to raz. wątpię, żeby lekarz pierwszego kontaktu ci to zlecił. wystarczą witaminy pewnie i coś na uspokojenie. a jeśli to nic nie da, to cię pewnie wezmą na kilka dni na kroplówki, żeby cię postawić na nogi