Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Implantacja,jak wyglada jak przechodzilyscie?

Polecane posty

Gość gość

Jak wygladało to u was?

Gość gość
Najpierw lekarz wwiercił śrubę oczywiście pod znieczuleniem nic nie bolało nastepnie po kilki miesiącach jak dziąsło się zagoiło wkręcił ząb. Implant mam 2 lata jestem zadwolona.

Gość starajka1
12.40- umarlam:-D

Gość gość
Ja tam nawet nie zauważyłam kiedy :D

Gość gość
implantacja zarodka ,jestesmy na forum o tematyce ciazowej

Gość gość
Bez śladu. Czułam się dokładnie tak samo jak przed miesiączką, nawet odstawiłam luteinę którą dostałam tak dla "podtrzymania" ;) Byłam tak pewna, że nadchodzi @, że test zrobiłam dopiero 18 dni po owulacji, po 5 dniach od spodziewanej @, a normalnie testowam 26 dc :)

Gość gość122
plamienie jednodniowe , myslalam ze miesiaczka przyszla tydzien wczesniej a jak sie okazalo plamienie trwalo kilka godzin umowilan wizyte u lekarza , tydzien po zrobilam test i nie bylo watpliwosci;) jestem w 23 tyg;)

Gość gość
3 dni przed planowaną miesiączką, czyli 11 dni po owulacji pojawił się brązowy śluz, byłam pewna, że rozkręca się miesiączka, bo tak właśnie mam, ale się pomyliłam, 4 dni później test był pozytywny

Gość gość
Kurcze dziewczyny tez tak mam,brazowe plamienie. Liczac dokladnie moge byc w 3 tygodniu ciazy.. Mam objawy. Kiedy zrobic test? Jezeli bedzie pozytywny ide do lekarza.. Ogolem tez jestem przed miesiaczka. Tydzien wczesniej plamilam od rana do wieczora.

Gość gość
Skoro jesteś przed miesiączką, plamisz teraz, plamiłaś tydzień temu, to nie ciąża jest powodem. No kobieto! Objawy, przed terminem miesiączki?

Gość gość
Przeczytaj uwaznie,teraz nie plamie . Plamilam Tydzien przed planowana miesiaczka. Dzis powinna byc miesiaczka i nie ma..