Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ten temat jest tylko dla facetów, którzy już zrozumieli jakimi szmatami są kobie

Polecane posty

Gość gość

ty. Zabraniam wypowiadać się tutaj kobietom... Jest po to, by dzielić się swoimi refleksjami na temat aktów k&rewstwa dokonywanych przez płeć piękną. Moje refleksje są zamieszczone tutaj: http://calaprawdaokobietach.blog.pl/

Gość gość
Jesteś zerem, wiesz ? ;) To nie nasza wina , że Bóg najpierw na próbę stworzył Adama i mu jakoś tak nie wyszło, ale później się poprawił kiedy stworzył Ewe. A co do zakazu wypowiadania się, to najpierw załóż sobie własny portal i tam ustanawiaj zasady... A skoro tak bardzo nienawidzisz naszej płci, to po prostu zostań gejem, jeśli już nim nie jesteś. I tu właśnie pokazałeś kim są ,,mężczyźni,, . Współczuję ... ale nie Tobie. KOBIETA

Gość gość
to po co piszesz na babskim forum ?

Gość gość
Dlatego tylko się spuszczam do środka i porzucam

Gość gość
Mysle, że znacznie więcej kobiet mogłoby w podobnych słowach pisac o podłości mężczyzn. Widac przyciągasz tylko takie osobniczki.

Gość gość
"Jesteś zerem, wiesz ? oczko.gif To nie nasza wina , że Bóg najpierw na próbę stworzył Adama i mu jakoś tak nie wyszło, ale później się poprawił kiedy stworzył Ewe. A co do zakazu wypowiadania się, to najpierw załóż sobie własny portal i tam ustanawiaj zasady... A skoro tak bardzo nienawidzisz naszej płci, to po prostu zostań gejem, jeśli już nim nie jesteś. I tu właśnie pokazałeś kim są ,,mężczyźni,, . Współczuję ... ale nie Tobie. KOBIETA " to najbardziej idiotyczne tłumaczenie jakie widziałem...

Gość gość
Kobieta to nie człowiek, kobieta to tylko żebro!

Gość gość
Powiedz to swojej matce łachu.

Gość gość
"Kobieta to nie człowiek, kobieta to tylko żebro!" Chciałeś powiedzieć: zero...

Gość gość
O rety, kolejny prawik nieudacznik. Idz do psychiatry ''czlowieku'' i nie rob z siebie takiego skrzywdzonego niewiniątka

Gość gość
W t9 wyskakiwało mi pierwsze zero, ale zmieniłem na żebro :D

Gość gość
"O rety, kolejny prawik nieudacznik. Idz do psychiatry ''czlowieku'' i nie rob z siebie takiego skrzywdzonego niewiniątka " Następny wpis będzie o takich komentarzach, które stanowią doskonały przykład i świadectwo tego, że kobiety to prymitywne zwierzęta...Pokazuje to na jakich płaszczyznach starają się do*ebać człowiekowi...:D Na tych dotyczących podstawowych zwierzęcych odruchów...

Gość gość
Aha czyli zgadłam ze jestes prawikiem, i ze robisz z siebie skrzywdzone niewiniatko, nie ty wcale nie jestes prymitywnym zwierzeciem kiedy odgrywasz sie za swoje niepowodzenia na kobietach. Nie widzisz swojej zalosci? Ja ci tylko otwieram oczy . Bierz brzydka, gruba, taka ktorej nikt nie chce i stworzycie szczesliwy zwiazek

Gość gość
Jaki prawik jaki związek hahaha

Gość gość
Prawikiem jest z pewnością osoba, która myśli inaczej, bo to świadczy o tym, że nie zna kobiet i nie miał z nimi styczności. Tacy to stają w obronie, a Twój post zacytuję w następnym wpisie jako przykład prymitywnego, zwierzęcenia kobiety, o którym świadczy ocenianie mężczyzny tylko po atrakcyjności seksualnej i sukcesach na tle reprodukcyjnym. Jedynie w tym temacie potwierdza się to co napisałem i bardzo dobrze. Właśnie na tym mi zależy. Takie posty są na wagę złota...

Gość gość
No wyżywajcie się faceci tu na forum albo jeden frustrat raczej tylko a i tak bez nas nie umiecie żyć :)

Gość gość
Ciekawe dlaczego kobiety nigdy nie zaczynają ubliżać facetowi na tle np. jego zachowania wobec potrzebujących, kręgosłupa moralnego, osiągnięć naukowych, inteligencji... Odpowiedź jest chyba oczywista, bo są zwierzętami... :D

Gość gość
a powiedz ktoremu prawdziwemu mezczyznie takie wypociny sa potrzebne , powiem tak , mam na szczescie kilku takich znajomych ktorzy czasami czytaja podobne posty i z politowaniem sie smieja . chcesz to sobie pisz , moze ukoisz bol w prymitywny sposob , ale twojej beznadziejnosci to nie zmieni , a ludzi w zaden sposob nie obejdzie . Jestes brzydki , biedny i nie posiadasz ani jednej atrakcyjnej cechy ? To czemu nie szukasz podobnej sobie? Ego by tego nie scierpialo? To polecam sie go pozbyc.

Gość gość
"No wyżywajcie się faceci tu na forum albo jeden frustrat raczej tylko a i tak bez nas nie umiecie żyć usmiech.gif" Nie pochlebiaj sobie, jestem w stanie bez was żyć, czasem wystarczy wlepić 150 zeta komu trzeba, albo przyjść na imprezę, gdzie są pijane laski i na tym się kończy, a do niczego innego mi takie zwierzę niepotrzebne. Spuścić się od czasu do czasu, to wszystko... Niby dlaczego ktoś miałby nie umieć bez was żyć? A do czego wy się przydajecie? BUAHAHA!

Gość gość
i powiem cos jeszcze: tacy jak ty to najgorsze co moze spotkac innych, dlatego szczerze pragne, abyscie zgineli jeszcze przed rozmnozeniem, najlepiej w mlodym wieku bo potem rosną debile i ludzie muszą się z takimi użerać

Gość gość
"a powiedz ktoremu prawdziwemu mezczyznie takie wypociny sa potrzebne , powiem tak , mam na szczescie kilku takich znajomych ktorzy czasami czytaja podobne posty i z politowaniem sie smieja ." Nie zagrasz mi na ego, bo prawdziwy facet to WYŁĄCZNIE taki, który postrzega kobiety jako śmiecii.

Gość gość
hahahahaha okej juz upewnilam sie ze to prowo wiec wiecej sie nie udzielam. tylko to juz staje sie nudne nie zauwazylas/es, wymysl cos lepszego;)

Gość gość
Dziękuje za uwagę mam nadzieje że choć trochę podniosłem ciśnienie:)

Gość gość
Oj oj psychiatra potrzebny od zaraz.

Gość gość
Przestańcie komentować ten watek, autor najwidoczniej nie ma co robić z wolnym czasem, prowokuje więc swoimi żenującymi tekstami komentarze nakręcając kolejne. Brak satysfakcjonującego życia (pracy, związku, rozregulowanej psychiki) i stąd te sfrustrowane opinie. Współczuję i ZDROWIA życzę :-D