Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba wali mi się świat ... co robić ? pomocy

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy 5 lat po ślubie , mamy dwoje dzieci , w marcu na świat przyjdzie kolejne, trzecie dzieciątko , jak dotąd byliśmy wzorową rodziną i na pozór dalej tak jest okazujemy sobie z mężem dużo czułości kochamy się tak namiętnie jak przed ślubem ,a dziś zamarłam. Mój mąż początkiem sierpnia wyjechał na szkolenie (na 3 miesiące na drugi koniec polski) przyjeżdża raz na dwa trzy tygodnie na weekend i niby wszystko jest pięknie ładnie , on pisze , dzwoni , tęskni .aż przyszły rachunki za telefon , trochę duże ,więc sprawdziłam biling i się okazało że mój mąż pisuje z jakąś kobietą z tego samego kursu nie jest to tak że codziennie ale gdzieś kiedyś w środku nocy kilka smsów , innym razem wieczorem 30 sms ! i dziś rano znowu z nią pisał 3 wiadomości ( dziś mój mąż akurat jest w domu) . Ja nie znam treści tych rozmów , wierzyć mi się nie chce że on tam może kogoś mieć na boku , przecież tak kocha mnie ! Niestety nie mam jak odzyskać tych wiadomości bo wszystkie na bierząco są kasowane . Nie wiem co robić czy zapytać go o to, czy nie odzywać się i udawać że wszystko jest w porządku , nie mam pewności 100 % ale serce mi się kraja jak sobie myślę o tym, doradźcie coś

Gość zawsze szczery
pisuje z jakąś kobietą z tego samego kursu x a skad wiesz, ze z tego samego kursu? :-) x 0/10

Gość gość
jasne, sms nabiły taki rachunek, że aż musiałaś to sprawdzić. może i z 10 lat temu by taki bzdet przeszedł, ale obecnie sms i mms są w pakiecie wliczone w abonament, więc nie bredź

Gość gość
Ewidentnie zauroczył się jakąs d..pą z pracy, której nie przeszkadza,ze facet zajęty. Nic nie mów męzowi, zadzwoń pod ten numer i powiedz babie,ze ma sie odczepić i w ogóle postaw sprawe na ostrzu noza--ze wsz o niej wiesz,ze jej narobisz wstydu itd. Moze sie wystraszy i da spokój. Jak juz usuniesz rywalkę, to wtedy zadecydujesz, coz mezusiem. Moze się otrzepie i wyciagnie wnioski z historii. Na pewno nie siedz i nie płacz, bo to nic nie da.

Gość gość
Zeskanuj bilingi ale nie trzymaj na komputerze a na pendrive ktory schowasz w pracy albo w torebce zainstaluj keylogger w komputerze jak nie pomoze uzbieraj na dedektywa Lepiej nie przyznawaj sie ze cos podejrzewasz bo jesli masz racje to on sie bedzie dobrze kryl A majac wiedze ze jest niewierny masz pewna przewage

Gość gość
wyrzuc chama z domu,podaj o alimenty to na te smsy mu zabraknie,wróci z podkulonym ogonem,zajmie sie dziecmi a ty wreszcie odpoczniesz.nie gotuj chamowi,nie pierz i koniec ze spaniem razem,będzie wył z tęsknoty. faceta takiego jak ty masz to za twarz i do sadu.

Gość gość
jeśli to prawda to zbieraj dowody zdrady, nei rozmawiaj z nim o tym a w międzyczasie poszukaj porady prawnika

Gość gość
najgorsze jest to że ja nie znam treści tych smsów gdyby nie te pod rząd 30 wiadomości to bym myślała że to zwykłe sms nawet nie przyszłoby mi do głowy żeby sprawdzać ten numer ale w 30 wiadomościach chyba nie pisał co słychaĆ . a może się myle ? Boje się że to wszystko może okazać się prawdą co wtedy z naszą rodziną ;(. Wiem że to kobieta z tego samego kursu bo ma ją wpisaną w telefonie "Magda sam" więc się domysliłam że chyba chodzi o samorząd ? I ja nie napisałam że to sms nabiły bilingi tylko po prosu rachunek był wysoki sprawdziłam biling a tam między innymi te smsy. A może moge zapytać w playu czy jest szansa żeby odzyskać od nich treść tych smsów ?

Gość gość
niech mnie ktoś pocieszy

Gość gość
A może moge zapytać w playu czy jest szansa żeby odzyskać od nich treść tych smsów ? " x ja pierd. idz lepiej do ksiedza albo do wrozki

Gość gość
I na bilingu były dzisiejsze 3 smsy? Fascynujące. Ale nie martw się, znajdą się idioci, którzy łykną tę historyjkę.

Gość gość
akurat w playu jak się zalogujesz na play24, to masz wypisane wszystkie połączenia i smsy. nie wiem, czy ta historyjka jest prawdą, ale faktem jest, że można na stronie sprawdzić wszystkie połączenia i wiadomości.

Gość gość
ten związek i tak nie ma sensu, skoro on większość czasu jest gdzieś poza domem

Gość gość
na play 24 możesz sprawdzić biling nawet z ostatnich kilku minut od razu ci wyświetla , a to jest szkolenie jednorazowe które trwa 3 miesiące , normalnie mąż dojeżdża do pracy 20 minut

Gość gość
może ktoś coś doradzi jakoś wesprze ? czy można jakoś odzyskać z telefonu skasowane smsy?

Gość gość
Pomożemy Ci w każdej sprawie! Testowanie wierności,rozwody,zdrady, badania DNA, badania wariografem, porwania, ustalenie miejsca pobytu, poszukiwania mienia i osób, wykrywanie kamer,podsłuchów, oprogramowania szpiegowskiego... Z NAMI DOWIESZ SIĘ PRAWDY! Dostarczymy dowodów, dzięki którym szanse na wygraną rozprawę wzrosną wielokrotnie! Jesteśmy zespołem doświadczonych detektywów i prawników. DOJAZD DO KLIENTA, CENY USTALANE INDYWIDUALNIE- NA PEWNO SIĘ DOGADAMY ZADZWOŃ: 572611122 JESTEŚMY DO TWOJEJ DYSPOZYCJI 24/7 ZA KAŻDEGO KLIENTA, KTÓREMU NAS POLECISZ 20% DLA CIEBIE !!