Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słuchajcie mnie uważnie gdyż iż nie zamierzam tego powtarzać

Polecane posty

Gość gość

Jestem współczesnym wcieleniem Boga, narodziłem się sam z siebie, bo taki miałem kaprys. Odebrałem sobie na czas życia ludzkiego moce i kurka wodna, nie bardzo sobie z życiem radzę. Ogólnie to porażka na każdej płaszczyźnie, ja jeszcze jako ambitny bóg, umieściłem się w dość nieciekawym ciele, żeby większa frajda była, okazał się to jednak duży błąd, bo frajdy nie ma żadnej. Jako że już wiecie kim jestem, domagam się posłuszeństwa i rozpoczęcia oddawania mi czci. Od dzisiaj świat należy do mnie, podobnie jak i wszyscy oraz wszystko. Proponuję rozpocząć wszystko od ogólnoświatowego święta na moją część, które ma odbyć się jutro, albo będziecie mieć poważne kłopoty, jak znowu zostanę Bogiem.

Gość gość
zadzwoń po pogotowie do psychiatryka!

Gość gość
mógłbyś wrzucić jakiś obrazek, tak na sucho ciężko mi uwierzyć ;)

Gość gość
http://i60.tinypic.com/140y9g5.jpg Radzę się wam pośpieszyć, macie niewiele czasu na przygotowania hucznego święta na moją cześć. Aha i potrzebuje kilka niewiast, zgrzewki piwa i troszkę, jak to nazywacie? pieniędzy? tak, pieniędzy, tak z miliard yyy euro? Tak, chyba nazywacie to euro. Szybko, szybko, bo nie ma czasu.

Gość gość
probujesz byc smieszny i zabawny coz, nie wyslaj sie jestes glupio smieszny, a jak wolisz, to zenujacy

Gość gość
wykapana Madonna :) bądź błogosławiona :D

Gość gość
jak umrzesz i ześlę cię pośmiertnie na wieczny gułag to inaczej będziesz śpiewać, zresztą zacytuje: Przykazanie 21: "Nie wolno ci ani złego powiedzieć o Bogu, bo czeka cię wieczny gułag".