Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JBond009

laniu na gołą pupę ( fantazje )

Polecane posty

Gość JBond009

Witam , czy jest tu jakaś Kobieta lub dziewczyna która ma fantazje na temat dostania laniu na gołą pupę. Jak tak to może się podzielić tu lub na pocztę.JBond009@wp.pl

Gość kotkaaaaaaa
Ja mam :-) fantazjuję o laniu za karę, ręką, paskiem czy czymkolwiek innym. Klapsy w sexie tez są super ale takie lanie za karę najbardziej mnie podnieca.

Gość JBond009
a możesz coś więcej na temat napisać . Ja chce zrozumieć swoją koleżankę i dla tego się pytam. a dostałaś lanie za karę , jak tak to wyglądało. Jak możesz

Gość kotkaaaaaaa
Nie dostałam niestety ale kręci mnie spanking ;-) Zrozumieć koleżankę? Sama nie wiem dlaczego mnie to kręci. Ale podnieca mnie dominacja, że facet góruje nade mną fizycznie, jego kontrola nade mną, troszkę bólu który w połączeniu z podnieceniem daje jeszcze większe podniecenie. To że robi to niby wbrew mojej woli a ja nic z tym nie moge zrobic.

Gość gość
jak chcesz dostac po d***e i pare ostrych slow uslyszec napisz na napoleon1007@wp.pl

Gość JBond009
mam pytanie .Jak byś opisał dziewczynie że chcesz dać jej lanie . Dziewczyna ma 23 lat . Nie chodzi jej o sex , tak mi powiedziała

Gość kotkaaaaaaa
Ja bym opisała coś w tym stylu: najpierw jakiś pretekst np że odpisuje za wolno na maile albo cos innego ale prawdziwego. I że zasłużyła na karę. Że każesz jej teraz ściągnąć spódniczkę i majtki i położyć się z wypiętą pupą na twoich kolanach opierając dłonie na podłodze. Pupa wysoko do góry. Najpierw dotykasz pośladków, gładzisz delikatnie mówiąc równocześnie że dostanie 30 razy mocno ręką. Każesz jej liczyć. Uderzasz pierwszy raz, dość mocno, w prawy pośladek. I natychmiast w lewy. Bez zastanowienia powtarzasz znowu. Pośladki już stają się lekko zaczerwienione. Dodajesz ze jak pomyli się z liczeniem będą dodatkowe razy. Po 3 za każdą pomyłkę. Itd :-)