Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość123456789987654321

stłuczka z matką!

Polecane posty

Gość gość123456789987654321

Kochani, powiedzcie mi, co robić...? Miałam stłuczkę z matką, która przyjechała nas odwiedzić z zagranicy. Tak naprawdę, to mój samochód nie ucierpiał, bo jadąc w jednym kierunku drogą dwupasmową chciałam zjechać na jej prawy pas i zrobiłam to tak niefortunnie, że przy samym końcu manewru uderzyłam w jej lewy tył. Ta panikara nacisnęła gaz i bmw wpadło w poślizg, a potem to już szkoda opowiadać. Nie wiem, jakim cudem nie uderzyła przodem... Obróciła się dwa razy o 360 stopni i uderzyła w boczną barierkę... Szkody są tylko w blacharce. Co teraz mam robić? Zgłosić to mojej ubezpieczalni, szukać jakiegoś "słupa"? Boję się tego samego nazwiska i problemów z wypłaceniem odszkodowania:-( Matka wściekła wróciła do siebie, laweta przywiozła samochód pod mój dom i zostałam z tym sama... Proszę o pomoc!

Gość gość
Ostatnio miałaś stłuczkę z siostrą, już chyba pora na leki.:classic_cool:

Gość gość
Aleco Ci mamy podpowiadać? Chyba wiesz jak się zachować w przypadku stłuczki. Ale najwyraźniej coś kombinujesz, skoro zadajesz taki temat.

>>>Ale najwyraźniej coś kombinujesz, skoro zadajesz taki temat.<<< Po raz drugi !

Gość ciotka bardzo dobra rada
Załatw w ten sam sposób, w jaki załatwiłaś stłuczkę sprzed tygodnia - z siostrą :)

Gość gość
No co Wy! Jak kombinuję? Drugi temat? Stłuczka była w sobotę, a ja dopiero dzisiaj mogłam usiąść i coś napisać...:-( Chodzi tylko o to, czy ubezpieczyciel nie będzie robił problemów...:-( Ja nic nie kombinuję i napisałam całą prawdę. Patrząc jednak z drugiej strony, trochę "dziwnie" to wygląda... Obawiam się tylko kosztów, bo z matką nie żyję w dobrych relacjach, a przy dwójce dzieci będę ją chyba spłacała przez kilkanaście lat...

Gość gość
Proszę tylko o pomoc. Może ktoś miał taką sytuację, coś słyszał...

Gość gość
O.K., rozumiem. Polska...