dieta12 0 Napisano Październik 13, 2014 Mam 14 lat, ważę 53 kg i mam 173 cm wzrostu. Od dziecka jestem chuda, ale od jakiegoś roku mam oponke na brzuchu :/ Chciałam prosić o jakąś diete i zestaw ćwiczeń, ale proszę nie podawać mi jakichś wymyślnych dań, które mogę robić, bo nie będę robić jakichś wymyślnych obiadów. Chodzi mi o to żebym nie jadła np. białego chleba.. to okej, będę jeść ciemny, tylko mi proszę podać jakąś fajną dietę co mogę jeść a czego nie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2014 na brzuch najlepsza dieta sb tylko ze tam przez 13 dni nie je sie chleba , nawet ciemnego, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 6, 2015 Polecam zastosowanie tabletek Garcinia Cambogia Actives. Suplement ten wspomaga trawienie, przyspiesza metabolizm oraz ułatwia odchudzanie i dbanie o szczupłą sylwetkę. Jest idealny po ciąży. Mnie też został dość spory brzuszek po mojej córeczce i odkąd zaczęłam brać te tabletki brzuszek powoli znika. Poczytaj sama na stronie producenta http://nplink.net/0LWnLtjc . Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach