Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bezdzietni z wyboru łączmy się przed Terlikowskim

Polecane posty

Gość gość

http://natemat.pl/101815,terlikowski-bezdzietne-pary-to-pasozyci-trzeba-im-podniesc-podatki Terlikowoski, dzieciorób jeden chce podnieść podatki osobom bezdzietnym, tylko dlatego, że wybraliśmy spokojniejszy tryb życia.

Gość gość
to że pasożyty to tylko dakie gadanie, żeby mieć powód podniesienia podatków. Tak naprawde dzieci kosztują rząd, szkoły, przedszkola, bezpieczne przejścia, programy itd itp, nie wspomne o tym, że w krajach na zachodzie kazdemu wypłaca się rodzinne... oni maja tak naprawde gdzies rodziny z dziećmi, ważne, że są nowi podtnicy

Gość gość
Ten Terlikowski to idiota, ciekawe czy chciałby, żeby jego córka przerwała karierę i rodziła dzieci???? http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15955947,Terlikowski__Bezdzietni_z_wyboru_pasozytuja__Powinni.html

Gość Lemmy dobra rada
Nikt przy zdrowych zmyslach nie pozwoli takiego czegos wprowadzic.. to jakis czub chce zablysnac, nie ma sie vo przejmowac takim zerem...

Gość gość
Ja jestem 32-letnim mężczyzną, chodzę na siłownię, basen, teatru, kina, zagraniczne wycieczki i po prostu nie chce mieć dzieci bo bym pewnie 80% musiał oddać na dzieciaka, a tak to dbam tylko i wyłącznie o siebie.

Gość gość
Dla mnie to ludzie z dźiecmi sa egoistami nie ja. To oni sobie rodzą "szczęście", ja uszczęsliwiam sie niekoniecznie kosztem dziecka...

Gość gość
Tylko idioci czytaja na temat .A z likwidacja 1 Maja ma rację .

Gość pankrac35kk
Ja man 35 lat I prace ktora kocham na uczelni,man wiele pasji I czesto podrozuje po swiecie,dziecko to dla mnie bylby horror. Nie rozumiem takich ludzi skoro chca orac swiete nasienie kiedy tylko sie da to niech to robia ale wara ode mnie.A na niz demograficzny jest prosty I dobry sposob wyprobowany juz w Kanadzie,otworzyc sie na emigrantow z Indi I Chin gdzie ich przybywa.Swoja droga Terlik powinien ten tekst zadedykowac pierwszemu kawalerowi polski kaczorowi I jego kotu .

Gość gość
A co wy jakimś psychopatą się przejmujecie? Tylko przykre, że zajmuje takie stanowisko :-( Z tym nalezałoby zrobic porządek.

Gość gość
czy wy myslicie ze ktokolwiek powazny bierze Terlikowskiego serio? To taki sam oszolom jak np Cejrowski czy Korwin, z duzym parciem na szklo, co poniekad rozumiem: w koncu ta trzodke 5 dzieci + zone za cos trzeba utrzymac, a niestety manna z nieba jakos mu leciec nie chce. Jak sie chcecie posmiac to polecam wam fronde, czesto lepsza od piekielnych;)

Gość gość
Terlikowski to bardzo inteligentny dziennikarz .A jeśli ma inne poglądy ? Trochę tolerancji by się przydalo no nie ?

Gość gość
inteligenty dziennikarz argumentuje logicznie swoje poglądy a nie odstawia ideologicznego p*****lca ( jak z paleniem kart tarota),inteligentym dziennikarzem głoszącym podobne poglądy jest S.Michalkiewicz,a nie ten pajac

Gość gość
a z przeciwnej opcji Jacek Żakowski nawet jak głosi lewicowe poglądy,to jest to do czegoś się odnieść,a nie jakieś filozoficzne rojenia Sławka Sierakowskiego z Krytyki Politycznej

Gość gość
Kwitł by handel zaświadczeniami o niepłodności hahaha

Gość gość
Żakowski i Sierakowski są siebie warci .Żakowski powiedział ze rozmowa Sienkiewicza z Belka to rozmowa dwóch gentelmenow pelna troski o państwo :-) a Sierakowski że homoseksualizm sprzyja płodności :-)

Gość mama fajnych dzieci
Blagam ludzie wy tak na serio przejmujecie sie tym blaznem??

Gość gość
Którym ? Żakowskim czy Sierakowskim ?