Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

moja córka ma tylko 5 lat

Polecane posty

a kupiłam jej buty w rozmiarze 35 ale w 34 tez mieści stopę :( masakra ja jak byłam do pierwszej komunii to nosiłam rozm 34 :( widzę w szkole że nie które dziewczynki mają 27/28 a chłopcy tak 30/33 a moja taki dużo rozmiar czy to oznacza że jak będzie dorosła to będzie nosiła rozmiar 43 albo i większy?? dodam że ja i moja mama mam 38 rozmiar wgl w rodzinie żadna dziewczyna nie ma większej jak 39, takie dalsze kuzynki mają 40/41

Gość gość
Wielka stopa, zupełnie jak mama:classic_cool:

Gość gość
to może być oznaka że będzie bardzo dużą kobietą pewnie z 190

Gość
może nie będzie tak zle :) Ja nosze taki sam rozmiar buta jaki nosiłam kiedy miałam 11 lat...

Gość gość
nieważne co napisałaś, chyba wszyscy widzieliśmy twoje stopy:classic_cool: 40 jak nic:classic_cool:

Gość gość
Ja do komunii miałam 38. Obecnie mam 42 i żyję.

Gość gość
i pewnie bedzie miala teraz epoka big foot, serio albo yeti ja mam 36, czasem 37, a dziewczynki z mojej rodziny taki rozmiar mialy juz w wieku 9 lat. Teraz 13-latka ma 40, 12-latka ma 38

Gość gość
to obetniecie paluszki ;-)

Gość gość
Wielka gira. Jeju ja nie wiem jakich Ty ludzi znasz, chyba sie tylko bzdurami z kafe kierujesz. Ja mam naprawdę duże nogi i jedynie kto mi dosrywa z tego powodu to własna matka bo zawsze był problem z kupnem butów.

Gość gość
może jej szybko urośnie a potem przestanie rosnąć mi stopa przestała rosnąć w 6klasie a potem urosła w wieku 20 lat o jeden rozmiar moja kuzynka miała 40 od podstawówki i taką ma do dziś

Gość big foot 2009
nie pierdziel tylko dawaj kaszkę bo głodna jestem😠

Gość gość
Też bym chciała tylko takie problemy. Mam kolegę bez nogi i gdyby zobaczył te głupoty to by się tą jedna nogą którą ma ze śmiechu przeżegnał.

widziałam :) no oki jeszcze jak będzie miała 41 to ok tylko po kim niby ona odziedziczy wzrost żeby mieć proporcjonalnie do stopy minimum 175. Chociaż w grupie od wszystkich dziewczynek jest wyższa o głowę bo ma około 125cm a średnio jest 110cm