Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aliszia105

Mój chłopak jest za granicą!!

Polecane posty

Hej mam wielki problem i chciałabym, żebyście mi pomogli... Jestem z chłopakiem ponad rok. 18 sierpnia wyjechał do Niemiec na ok. 2 i pół miesiąca obiecywał że po miesiącu zjedzie na kilka dni ale nie mógł. Codziennie rozmawiamy ze sobą około 20 min. Bardzo się cieszę ze niedługo wraca około 25 października ma już być. W piątek wywnioskowałam z rozmowy, że znowu chce wyjechać załamałam się wybuchłam płaczem, strasznie tęsknie za nim zawsze spędzaliśmy ze sobą każdy weekend wolny dzień itd. Jak powiedział ze chce przyjechać na jakieś 2 tyg i znowu wyjechać po wszystkich św. do Bożego Narodzenia wpadłam w złość zaszantażowałam go, żeby wybierał ja albo wyjazd.. Wybrał wyjazd :( powiedział że czy mi się to podoba czy nie to wyjedzie myślałam, że na tyle mnie kocha, że mnie wybierze ale niestety.. Jesteśmy nadal razem bo ja ustąpiłam i jak narazie nie zaczynamy tego tematu aż wróci.. Nie wiem dlaczego mu tak zależy na tym wyjeździe, bo ma własna firmę budowlaną i na brak kasy nigdy nie narzekał.. Co o tym myślicie? ( Tylko proszę bez głupich komentarzy :/ )

Gość gość
Tak to jest z kasą, ludzie zawsze woleli więcej i więcej. Czasem okazja na dobry biznes umyka, a na żonę można wziąć co drugą napotkaną dziewczynę. Uczysz się/studiujesz, że nie ma opcji wyjazdu razem z nim?

Gość gość
Kiedy kazdy zdrowy chlop szedl do wojska na 2 lata i jakos baby zyly. A teraz dzieci neo spac nie moga, i juz po kilku tygodniach spazmow dostaja. Poza tym nie bylo Internetu i innych p*****l i czlowiek jakos sobie radzil.

Gość gość
tyle, że w wojsku to facet nie miał na co dzień kobietek do dmuchania i sam tęsknił za dziewczyną

Gość gość
Zagranica tez bedzie mial jak zechce, nawet wiecej.

Gość gość
więcej na pewno, bo ja miałam na myśli, że w wojsku miał ich około zera

nie jest łatwo funkcjonować gdy ktoś bliski jest daleko i długo się nie widzicie... Chciałabym w jakiś sposób przekonać go zeby nie wyjezdzał znowu... :(

Gość gość
Polskie realia zmuszaja ludzi do wyjazdow. Koncz szkole i wyjedz do niego bo w polsce przyszlosci i tak miec nie bedziesz.

Gość gość
To ze ma w pl firme nie znaczy ze mu dobrze prosperuje ta firma uwierz mo ze zarabiajac naprawde dobre pieniadze malo kto chcialby pracowac na obczyznie tym bardziej u niemcow

Gość gość
"Koncz szkole i wyjedz do niego bo w polsce przyszlosci i tak miec nie bedziesz." X X X Haha, co za belkot nieudacznika :D