Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aurelia Salvatore

Mam pytanie: Czy można schudnąć 6 kilo w miesiąc ....

Polecane posty

Gość gość
dobrze dobrana dieta + ćwiczenia, systematyczność, tak, da radę

Gość gość
Może i da radę ale na pewno nie będzie to korzystne dla Twojego zdrowia. Lepiej odchudzać się stopniowo, 3 kilo w miesiąc brzmi o wiele rozsądniej i tyle ostatnio udało mi się schudnąć dzięki bieganiu i stosowaniu aquaslim.

Bo właśnie od soboty jestem na diecie tzn: jem mniej niż wcześniej, nie jem słodyczy i ćwiczę na stepperze najmniej 15 minut dziennie i trochę mnie zaniepokoiło, że waga pokazała mi aż 1,4 kilograma mniej. Jak myślicie, to tylko tak na początku ta waga spada, a później już trochę mniej?

Gość gość
najpierw spada woda , a potem juz mniej

Gość gość
ja spadlam 6 w 2 tygodnie na diecie zdrowej jedzac ok 1800 kcal

Wszystko zależy od organizmu. Pytanie ile jesz, czy zgodnie ze swoim zapotrzebowaniem?

Gość gość
można ale to zależy jaki kto ma organizm, możesz stosowac np Aqua Slim zeby przyspieszyc

Gość gość
można ale to zależy jaki kto ma organizm, możesz stosowac np Aqua Slim zeby przyspieszyc

Zdecydowanie dieta połączona z aktywnością fizyczną i wspomaganie np. w postaci AquaSlim. Suplement ten zmniejsza uczucie głodu, wspiera metabolizm makroskładników odżywczych oraz pomaga pozbyć się zbędnych kilogramów. Pozdrawiam Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim

Gość gość
Ostatnio na zszywce zrobiło się głośno o produkcie ze strony beatwell, detox-spalanie-odchudzanie - jakaś dziewczyna odchudza się tym koncentratem od 2 miesięcy i opisuje, że po pierwszym miesiącu schudła 6 kg a teraz po 2 miesiącach w sumie 10,5 kg bez diety i ćwiczeń - sama się skusiłam i też wczoraj zamówiłam. Jestem ciekawa efektów tym bardziej, że i inne dziewczyny mają efekty . Mogę dać znać co i jak się dzieje w trakcie zażywania.

Gość gość
Myślę że można tylko wiadomo trzeba się trochę postarać. Aktywność fizyczna, dieta plus suplement aqua slim. I dasz radę.

Gość gość
Moim zdaniem może i się uda tyle schudnąć ale czy będzie to zdrowe i bezpieczne dla organizmu już nie koniecznie...

Gość gość
Właśnie tyle (5-6 kg) schudłam w miesiąc, tylko odstawiając słodycze, fast foody, żywiąc się zdrowo, 5 posiłków dziennie, pijąc wodę i ćwicząc ok 40 min. 2-3 razy w tygodniu. Nie czułam, że się katuję czy głodzę. Mam 31 lat i chorobę Haschimoto i ogólnie problemy z hormonami. Niestety połowę tego co schudłam już zdążyłam przytyć w ciągu kilku miesięcy, ale niestety mam tak, że już od dawna nie wytrzymałam na takiej diecie dłużej niż miesiąc. Zaczynam znów zajadać czekoladę po nocach, 2 razy w tygodniu jeździć na kebab itp., generalnie słodycze codziennie i kaplica. Ale wystarczy, że rezygnuję z tych niezdrowych nawyków, zaczynam jeść "normalnie", bez podjadania między posiłkami, nie stosuję żadnych specjalnych diet, "jem na czuja", nie podjadam wieczorem i waga leci błyskawicznie.

Gość gość
ja schudłam 10 kg w ciągu 3 miesiecy na suplemencie Detox-Spalanie-Odchudzanie www.beatwell.pl Zmniejsza apetyt na słodkie i nadmiar wody w organizmie. Poprawia się trawienie i metabolizm. Ja miałam spadek wagi już w pierwszym tygodniu a potem systematycznie chudłam

ja dokładnie też się odchudzałam na tym samym suplemencie Beatwell Detox-Spalanie-Odchudzanie. Efekt -5,5 kg w miesiąc :) fajnie zmniejsza apetyt na słodycze i reguluje trawienie

Gość czerwik
no pewnie i można ale efekt jojo gwarantowany, i szczerze mówiąc nie polecam. ja zdecydowałam się na powolne schudnięcie i tak 4 kg miesiac jest optymalne! a to wszystko dzięki temu ze miałam dobrze dobraną dietę a wcześniej zrobiłam sobie detox sokami - wybrałam soki nuja bo najsmaczniejsze dla mnie i w dobrej cenie!

Gość gość
Ja zdecyudowałam się na zastosowanie Foreverslimu i jestem bardzo zadowlolona z efektu jaki udało mi sie osiąnąc. W końcu pozbyłam sie nadwagi

Gość gość
Ja do dzisiaj się zastanawiam jak to jest możliwe że odchudzanie wspomagane Foreverslimem jest o wiele bardziej efektywne niż na samej diecie. Dzięki tym tabletką wszytko szło znacznie szybciej.Efekt końcowy był taki że dałam rade schudnąc 13 kg i nie było to jakoś strasznie męczące