Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tajemniczy test :)

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny :) , chciałabym wam opisać moja dziwna sytuacje z testem ciążowym . Partnerem niezabezpieczalismy sie ale tez specjalnie nie staraliśmy. Dzien pi spodziewanej miesiączce zeobilam test . Wyszła gruba krecha negatywna , olałam sprawę wyszła z łazienki . Wróciłam po 3 minutach przed wyrzuceniem do kosza spojrzałam i druga kreska słaba blada ale druga . Pojechałam do pracy pobiegłam do apteki po inny test i tez po 1minucie wynik negatywny dopiero po 2-5 min wyszła druga kreska . Gdybym olała ten test tak jak zawsze ro robiłam czyli po 30s wyładował by w koszu nawet nie wiedziałabym ze jestem w ciąży. A jestem potwierdziła i ginekolog i Beta :) .

Gość gość
to nie jest dziwne, tylko normalne

Gość gość
Dziwne , bo Beta wyszła wysoko a test ciagle słaba kreska i pozno sie pojawiająca

Gość gość
Chciała się pochwalić to się pochwaliła nawet w taki sposób :)

Gość gość
ja jestem w piatym miesiacu i ostatnio znalazlam w domu test i go zrobilam i wyszla mi blada druga kreska. wiec to nic nadzwyczajnego moja droga, ale ok, cieszymy sie razem z Toba :D :D

Gość gość
Nie, nie miałam zamiaru sie chwalić, chodziło mi tylko alby uświadomić niektórym co do wyniki testu bo naprawdę sama bywałam nazwana , gruba kreska test negatywny i do kosza a tu niespodzianka. Nie mam ciśnienia na potomstwo i napewno nie jestem jedna z tych nawiedziedzonych.

Gość gość
Kurde czasami strach napisać cokolwiek.... Nawet jak chciała sie pochwalić to co z tego ??

Gość gość
no bo na ulotce od testu jest napisane ze wynik odczytujemy od 3-5 min wiec to co napisala jest normalne :) ale cieszymy sie ze chcialas uswiadomic niektore z nas :D

Gość gość
Tak macie racje nie czytam ulotek :D od zawsze :P i tu sie przyznaje

Gość gość
a to widzisz kochana czasem trzeba :D tez nie lubie czytac no ale czytam dla swietego spokoju hehhe

Gość gość
:) nowe postanowienia czytać ulotki, o umowy :/ bo z tym tez bywa rożnie

Gość gość
Gonadotropina kosmowkowa jest silnie produkowana tylko na poczatku ciazy a wiec w 5 czy 9 miesiącu nie będzie wcale niespodzianka test negatywny ponieważ hormonu po pierwszym trymestrze jest coraz mniej.

Gość gość
i instrukcje i regulaminy itp :D

Gość gość
20.01- test na 100% nie wyjdzie negatywny ani w 5 ani w 9 miesiącu ciąży, nie głoś herezji