Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wspólny wyjazd za granicę

Polecane posty

Gość gość

Mam 24 lata, jestem z okolic Katowic. Czy ktoś myśli nad wyjazdem za granicę w poszukiwaniu pracy? Pozdrawiam

Gość gość
A po co chcesz wyjechac z tej wspanialej PL? Chcesz byc k***iskiem co ssie obcemu panu fiuta, zamiast tak patriotycznie polskiemu? ...

Gość gość
dokładnie! w Polsce cudownie, wszyscy zarabiają po 5 tys, wszyscy co są za granicą tęsknią, zazdroszczą i marzą o powrocie - a ty chcesz wyjeżdżać???

Gość gość
Ja myślę o wyjeździe do Irlandii do fabryki Della .Mam dwu letnie doświadczenie jako serwisant komputerowy . A ty masz jakąś prace tam na oku w czym się specjalizujesz ?Jestem z Mazowsza

Gość gość
Nie warto wyjezdzac. Na wyspach juz nie ma pracy, a jak jest to z NMW czyli 6.50 na godzine. Za tyle to tylko mieszkanie w kartonie was czeka i tesco value przy dobrych wiatrach.

Gość gość
ja pracuje w irlandii pln.czyli teren uk tylko na kontynencie irlandia. moge podpowiedziec kilka rzeczy. gosciu z 11:24 odezwij sie na 1o2@gazeta.pl jesli chcesz pogodoc. hej. :-)

Gość gość
Irlandia Polnocna to zascianek Europy, ludzie nienawidza cudzoziemcow i siebie nawzajem. Po co tam mieszkac? Jak zamieszkasz nie na tej ulicy co trzeba to ci szyby wybija, samochod zniszcza, a na murze domu napisza out. Do tego stawki najnizsze, a rent drogi...