Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czuję, że dzieje się ze mną coś bardzo złego

Polecane posty

Gość gość

nie wiem co się dzieje, czy jestem tak bardzo chora psychicznie...zawsze byłam dziwna, ale nigdy tego nie drążyłam, od jakiego czasu zaczelam drążyć co może być nie tak, czy postradałam zmysły, mam wrażenie, że jestem zablokowana, mam mnóstwo emocji w sobie, ale nie umiem sobie z nimi poradzic, uzewnętrznić ich, czuje jakiś gniew w sobie, nie umiem się skupić na niczym, mam wrażenie, że inni czytają mi w myślach, albo ja w nich czytam, nie wiem....wiem, że to może być choroba, ale naprawdę dzieją się różne dziwne rzeczy ze mną i z innymi wokół, czuje w sobie lęk, ogromny lęk, boje się nie wiadomo czego, jakbym bała sie siebie samej...

Gość gość
najprawdopodobniej wobec tego boisz sie siebie samej gniew to dobre uczucie, pytanie tylko jak je uzewnetrzniasz

Gość gość
czuje jakbym chowała w sobie mnóstwo emocji, których nie umiem uzewnętrznic, czuje ze mam w sobie wulkan emocji, nie wyrzucam ich na zewnątrz bo nie umiem, cos mnie blokuje..

Gość gość
a po co chcesz je WYRZUCAC? nie lepiej je WYRAZIC?

Gość gość
moze wybierzesz sie do psycholog/psychiatry?

Gość gość
bez pomocy psychoterapeuty to Cię rozwali predzej czy później

Gość gość
amerycanske standardy? nie lezales na kozetce u psychoanalityka nie istniejesz? :D :D, :D

Gość gość
Brzmi jak schizofrenia Agresja, nieumiejętność rozróżniania skrajnych uczuć, wrażenie czytania czyichś myśli lub bycia okrytym, ze inni sa w stanie czytać twoje myśli lub nasyłać tobie obce myśli Klasyczne objawy schizofrenii, jedyna rada, rozmowa z rodzicami i wizyta u lekarza

Gość gość
e tam bardziej nerwica lekowa niz schizofrenia

Gość gość
W nerwicy lekowej nie wkręcasz sobie ze znasz myśli innych osób lub one znają twoje Wiem co pisze, znam dwie osoby z ta choroba Agresja i brak panowania nad soba to także typowy objaw W schizofrenii ma sie problem z emocjami, taka osoba kocha i nienawidzi jednocześnie i nie widzi sprzeczności tych dwóch uczuc

Gość gość
Po pierwsze nie ma czegoś takiego jak "nerwica lękowa". W potocznym języku może i tak, ale taka jednostka chorobowa nie istnieje. A od kiedy agresja to typowy objaw schozofrenii?? Ech, wiedza co poniektórych jest porażająca :/

Gość gość
Sami lekarze widzę :D

Gość gość
A c**e nosisz w majtkach czy masz wrazenie ze na zewnatrz?