Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klinika_profesja_wroclaw

Oferta zabiegów Purles

Polecane posty

W ofercie zabiegów w Profesja - Klinika Zdrowia i Urody we Wrocławiu, można z pewnością odnaleźć rewelacyjne zabiegi bazujące na kwasach Purles. Z całym przekonaniem możemy stwierdzić, że te kwasy naprawdę działają i umożliwiają wyśmienita poprawę stanu skóry. Osoby, które borykają się z trądzikiem, mają doskonałe rozwiązanie w postaci zabiegów z kwasem S-Peel- już po pierwszej wizycie zauważą poprawę wyglądu, skóra będzie z pewnością mniej się przetłuszczała a co za tym idzie mniej będzie dokuczało "uporczywe świecenie", będzie z pewnością bardziej gładka i napięta. W propozycjach zabiegowych w Profesji we Wrocławiu bardzo często proponuje swoim Klientkom połączenie S-Peel + F-Peel- jest to wprost rewelacyjny zabieg na przebarwienia, poprawiający sprężystość jak i dający spektakularny efekt jeżeli chodzi o rozjaśnienie skóry, dodanie blasku. Jeżeli potrzeba bankietowego zabiegu, który ma rozświetlić skórę, dodać witalności, blasku i niesamowitego rozświetlenia F-Peel z Purles jest idealną odpowiedzią. Oczywiście w Profesji jest szeroki wachlarz usług opartych na marce Purles, zarówno na twarz jak i ciało. Pielęgnację domowa również Państwu proponujemy na marce Purles jako kontynuację terapii zabiegowych. Polecam z całym przekonaniem do Profesji we Wrocławiu ul. Mielecka 3, 71 342 58 66 Zadzwoń dowiedz się więcej - Zaufaj Profesjonalistom.

Gość gość
To prawda, zabiegi Purles dają bardzo szybkie i spektakularne efekty. Korzystałam z takich zabiegów w Poznaniu w salonie Beauty Premium. Polecam zabieg z komorkami macierzystymi i zabieg z kwasami S-peel.

Gość Anna Estetic Orzesze
Dzięki uprzejmości firmy Purles miałam możliwość testowania 2 kwasów: S-Peel i F-Peel. Po wykonaniu wielu zabiegów z czystym sumieniem mogę powiedzieć że są to najlepsze kwasy na jakich do tej pory pracowałam. Efekty są widoczne już po pierwszym zabiegu, a to jest najważniejsze nie dla mnie a dla klientki która widząc zmiany wie, że produkt działa a nie tylko ktoś obiecuje jej efekty bądź też wmawia że coś działa. Każda z moich klientek decydowała się na serię zabiegów po czym w 100% mogła powiedzieć że dany kwas spełnił jej oczekiwania a niejednokrotnie nawet klientki nie wierzyły, że aż tak dobre efekty można uzyskać. Z całą pewnością kwasy marki Purles na stałe zagościły w moim gabinecie:) polecam