Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjemność z seksu

Polecane posty

Gość gość

Pytanie raczej do kobiet - po jakim czasie od rozpoczęcia współżycia zaczęłyście odczuwać przyjemność? Co Wam pomagało a co przeszkadzało?

Gość gość
przyjemność była od samego początku, nie było oragazmu a to dwie różne rzeczy pierwszy orgazm w trakcie stosunku miałam po około 2-3 miesiącach od rozpoczęcia współżycia i właściwie nic mi nie przeszkadzało, jarałam się tym ;-)

Gość gość
Ja uprawiam seks od 2 mcy, ale orgazmu jeszcze nie miałam. Martwię się czy wszystko ze mną ok.

Gość gość
kobiety orgazm pochwowy osiagają niezwyklerzadko,takze sie tym nie przejumuj, jak ci przyjemie i mió z facetem to tez nie jest zle.

Gość gość
Jestem z mężem od 13 lat i orgazm miałam dopiero dwa razy. :( Często po stosunku idę niby się umyć do łazienki jak on juz chrapie i tam sama masturbując się doprowadzam się do szczytowania. niestety

Gość gość
Ja mam najpiękniejsze orgazmy teraz po rozwodzie z młodszym partnerem :D

Gość gość
A JAK DOCHODZISZ DO NICH??

Gość gość
Miałam to szczęście, że orgazm miałam już za pierwszym razem. I tak jest do dzisiaj.

Gość gość
A ja nie potrafię się do końca rozluźnić, cały czas podświadomie jestem spięta. Wydaje mi się, że on się nie chce ze mną kochać i że robi to dla świętego spokoju, że nie sprawiam mu przyjemności.

Gość gość
Pisząc pierwszy raz miałam na myśli seks z facetem...

Gość gość
mi po 5 latach zwiazku seks z partnerem juz nie sprwia takiej przyjemnosci jak an początku

Gość gość
po 11 latach malzenstwa w dalszym ciagu nie odczuwam przyjemnosci

Gość gość
powiem szczerze ze bylabym w szoku gdyby jakis facet sam mnie doprowadzil do orgazmu : / sama nauczylam sie to robic, zawsze dochodze przy mocnym ucisku na lechtaczke i zaciskaniu miesni kegla, zawsze ustawiam dobrze mojego faceta, dociskam go i mowie co ma robic, sam by sobie niestety ciołek nie poradził :P ale przyjemnosc fizyczna zaczelam odczowac po hmm.. 2-3latach od rozpoczecia zycia seksualnego (bo emocjonalna to od poczatku :D ) wlasciwie to sama potrafie sie najszybciej doprowadzic, i wlasciwie bez wkladania paluszkow, tylko przy pieszczeniu łechtaczki ;)