Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto ''powinien''podrywać :kobieta czy facet?

Polecane posty

Gość gość
atrakcyjne mają juz swoich :)

Gość gość
podoba mi sie jeden facet ale nic z tego nie bedzie.

Gość gość
"Ja nigdy żadnej laski nie podrywałem, ani żadna laska mnie... wszystkie związki rodziły się naturalnie, zaczynały od zwykłej znajomości, aż do momentu w którym lądowaliśmy w łóżku i od tego momentu byliśmy razem." xxx BAJKĄ to są dopiero twoje bzdety i wiara że tak zawsze musi być albo że tak powinno być :D

Gość gość
Mezczyzna dominuje w poczatkach relacji, x w późniejszej relacji kobiety zwykły mylić dominację z zaborczością

Gość gość
BAJKĄ to są dopiero twoje bzdety i wiara że tak zawsze musi być albo że tak powinno być :D i kogo obchodzi że ty tak miałeś? zwykły przypadek i tyle, ale taki ćwierćinteligent od razu musi dopisać do tego jakąś wyssaną z dooooopy ideologię (jeszcze raz bo nie mogłam napisać tego w jednym poście)

Gość gość
00:16 a kogo obchodzą twoje wypociny? :) ten gość już pewnie śpi :D

Gość gość
no tak, bo podrywać można wyłącznie obce laski/osoby, a tych, które znamy to już nie :D podryw to ogólnie wykazanie inicjatywy, jełopie

Gość gość
Jeśli jakaś laska mi się podoba, a ona nie zwraca na mnie za bardzo uwagi, to oczywistą sprawą jest, ze jeśli chce z nią być, to ja muszę zadziałać xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx te słowa potwierdzają to, że jak kobieta podoba się facetowi to on działa.

Gość gość
Zły tok myślenia przyjmujesz :) gdybym nie był zakochany, to bym się z nimi nie wiązał, różnica polega na tym że ja jestem facetem i nie ulegam jak kobieta fascynacjom i emocjom, jak widzę obcą laskę na ulicy która mi się podoba, to nie marzę o tym żeby z nią być (bo jak można tego chcieć nie znając tej osoby), co najwyżej mógłbym ją przelecieć. Aby pokochać muszę daną kobietę poznać, dlatego nie widzę sensu w podrywie obcej laski, bo zanim ją poznam i być może się zakocham, to minie co najmniej kilka miesięcy... strata czasu. Tylko kobieta potrafi wzdychać do faceta którego zna z widzenia, ale ani słowa z nim nigdy nie zamieniła :P

Gość gość
facet powinien podrywać, zresztą... przecież gdybym sobie nie poderwał to co bym ciupciał, na dzifki szkoda szmalu :)

Gość gość
"ten gość" pisze o sobie w liczbie trzeciej i myśli, że ktoś się na to nabierze - typowa zagrywka na kafe. i jak byś uważnie czytał to wiedziałbyś w jakim kontekście było napisane "kogo to obchodzi". żałosne jest takie narzucanie komuś czegoś tylko dlatego że ty tak miałeś, a może inni chcą inaczej? w tym sensie nikogo nie obchodzi jak ty zawsze miałeś.

Gość gość
Jeżeli jest bardzo atrakcyjna to nie musi, bo ten odpowiednio wartościowy i mądry sam zacznie ją podrywać. Co z tego, że kobiecie wpadnie w oko fajny facet jak on nie jest nią zainteresowany ? Gdyby był to by działał bo faceci nie przechodzą obojętnie wobec kobiet, które im się podobają. Reasumując - kobieta powinna dokonać najmądrzejszego wyboru spośród tych co ją podrywają. Ci którzy jej nie podrywają, po prostu nie są nią zainteresowani. TYLE W TEMACIE. xxxxxxxxxxxxxxxxx najprawdziwszy wpis tutaj

Gość gość
a ty wiesz na co kobietę stać :D do kogo wzdycha ?:D na ciebie to bym nawet nie dmuchnęła :D,bo nie ,jedynie mogłabym sie wyżyć seksualnie,przelecieć :D kochać i szanować to moge tylko swojego meżczyznę 👄

Gość gość
mozna sie zakochac od pierwszego wejrzenia.

Gość gość
"Tylko kobieta potrafi wzdychać do faceta którego zna z widzenia" x ty naprawdę mądrością nie grzeszysz nawet nie zliczę ilu moich kumpli było zakochanych (choć może "zakochanie" to złe słowo, ale fakt że dostawali sraczki na ich widok) w nieznanych laskach, ile razy chociażby na kafe był temat o tym, że jakiemuś tam facetowi tak podoba się laska, ze staje się przy niej nieśmiały i takie tam? o czym ty pier/dolisz koleś?

Gość gość
Hehehe zakochać od pierwszego wejrzenia, trzeba być idiotką aby tak myśleć, co najwyżej można się zafascynować, a od fascynacji do prawdziwego kochania bardzo daleko.

Gość gość
do mnie zagadują często pierwsze kobiety, nie uważam je za desperatki, to całkiem miłe :)

Gość gość
Ale ty jesteś sfrustrowana, chyba dawno żaden cię nie bzyknął :P zajdź se wreszcie chłopa, może ci ulży.

Gość gość
dokładnie. faceci wlasnie tym bardziej "zakochują się" w fizyczności kobiet i powierzchowności...

Gość gość
podobaja nam sie ludzie podobni do nas.

Gość gość
można, zakochał sie we mnie ,może śmieszne ,mało realne..prawdziwe i szczere ,cos w tym jest.Rzadki przypadek ,,a jednak :)

Gość gość
"bo zanim ją poznam i być może się zakocham, to minie co najmniej kilka miesięcy... strata czasu" x zakochanie się po kilku miesiącach??? o czym ty gadasz? albo używasz słów których nie znaczenia nie znasz albo p********z totalne smuty zakochanie to chemia po kilku miesiącach to co najwyżej może przejść zakochanie, ale nie dopiero pojawić się

Gość gość
kobiety nie zakochują sie od pierwszego :D ,ale faceci tak spadam

Gość gość
We mnie zakochala się dziewczyn od pierwszego wejrzenia, rzuciłem ją po przeleceniu jej :D

Gość pawel__
Jeżeli facet jest zainteresowany kobietą to ją podrywa. Jeżeli nie robi tego to znaczy, że ma ją gdzieś. Kobiety, które nam się podobają są przez nas podrywane. Tak ciężko to zrozumieć ? Oczywiście, że nie obraziłbym się gdyby przed nosem stanęła mi Adrianna Lima i zaproponowała randkę, ale mówimy tu o rzeczy nierealnej.

Gość gość
zakochanie się to nie kochanie ciuliku zakochanie się to właśnie zafascynowanie się kimś, stan w którym ktoś ci się silnie podoba

Gość gość
ciekawe który madry zainicjował porąbany temat , a teraz sam sie mota i sobie pochlebia jaki to on guruu :D nie można być dla kazdego paa

Gość gość
"Ale ty jesteś sfrustrowana, chyba dawno żaden cię nie bzyknął jezyk.gif zajdź se wreszcie chłopa, może ci ulży." x nie mogę być "sfrustrowana", mylisz płcie koleś

Gość gość
jak facetowi podoba sie kobieta to ja podrywa.