Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pitopanterka

nie jestem aseksualna a nie kręcą mnie faceci ani kobiety co to może być?

Polecane posty

co może mnie kręcić? czuję podniecenie, czuję to w głębi, mam bardzo erotyczne sny pełne namiętności, seks non stop, ale jak tak idę ulicą to nikt mnie nie podnieca

Gość gość
musisz się zakochać. mnie np podnieca tylko mój facet

trudno jest się zakochać, w zasadzie to chyba niemożliwe, seks w snach jest super: - nie ma ryzyka ciąży/chorób - nikt nie patrzy/nie kameruje/nie będzie szantażował no i nie powiększa mi się konto seksualne, które jest tak później wytykane

tak, taki stan gdy kobieta idąc ulicą myśli o facecie' fajny ma tylek' albo patrzy mu wkrocze, albo facet patrzy na tylek kobiety albo myśli "dotknalbym jej piersi" ... a ja nie czuje takiej potrzeby może dlatego,ze weikszosc facetow jest odpychająca, natomiast kobiety podobają mi się jako takie, ale nie wiem czy mogłabym uprawiać seks z kobietą

uprawiałam z facetami, czasami myśląc wtedy o kobietach, np. o koleżance, która wzięła ślub, fantazjowałam o niej dochodząc - widziałam scenę jak ona robi to z męzem i o innych koleżankach, o rodzinie nie, to zbyt okropne, kiedyś podniecił mnie widok - za oknem - była taka brunetka starsza ode mnie, ja miałam wtedy z 14 lat, a ją posuwał jej chłopak, 3 różne pozycje, wszystkie na stojąco, w pokoju obok była ich matka, wszystko przy odsłoniętym oknie i zapalonym świetle!