Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania krk

Fantazje seksualne czy moje są normalne?

Polecane posty

Gość Ania krk

Moje hmm... kiedys mialam ochote sprawdzic jak to jest z kobieta, zrealizowałam i było bardzo fajnie..trzeba tylko trafic na odpowiednia kobiete.. Zabawa z kaidankami i wiazaniem -fajna sprawa dla kobiet ktore lubia byc zdominowane .. najbardziej chyba zawiazanie oczu i zabawa z lodem i woskiem rozbudzla moje zmysly.. Pozatym bawilam sie tez w rozne zabawy..policjantka..pielegniarka..striptizerka.. Wiec mam kilka pytań? Jakie są wasze? I czy aby moje nie są tzw. dziwne? Marzy mi sie jeszcze: http://odu.pl/ffantazja

Gość gość
Może to i głupie ale moją fantazja jest seks z psem albo z brudnym bezdomnym. nic nie poradzę, taki mój fetysz, jednak nigdy nie zrealizuje go.

Gość gość
Twoje fantazje chyba nikogo poważnie fizycznie i emocjonalnie nie skrzywdziły i nie roznoszą 50% więcej choróbsk niż "normalne" formy seksu, więc oczywiście, że są normalne ;)

z tym bezdomnym to już kiedyś czytałam gdzieś na kafetrerii więc mniemam że to prowokacja

Gość gość
Nie to moja fantazja a kiedyś był temat jak jakaś panna z pijakami kopulowała, bo taką fantazję miała

Gość gość
chciałbym zobaczyć kobietę z psem

Gość gość
Moja fantazja to spotkać parę, która potrzebuje faceta. Mógł bym z kobietą, a jej mąż by mnie ... :)