Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety sa zawistne, zazdrosne......

Polecane posty

Gość gość

1) O wszystko, a najbardziej zazdroszcza urody innym, fajnego chlopaka/meza, lepszej pracy, statusu materialnego. 2) Sa pamietliwe i ciagle maja jakies fochy, dasaja sie o byle glupstwo. Oczywiscie to zawsze one sa poszkodowane. 3) Tworza grupki juz od przedszkola i tak pozostaje im przez cale zycie zawodowe. A jak juz sie takie 2, 3,4 spotkaja to bron boze nie wchodz im w droge, bo cie zniszcza - usmieszkami, obgadywaniem, wzrokiem, zachowaniem. 4) Sa nieszczere. Pamietaj - jak jakas kumpela ci powie, ze ladnie wygladasz w tej bluzce to zdejmij ja natychmiast! 5) Sa konfliktowe. Lepiej pracowac z 20 facetami niz z 5 babami. Jak tylko zespol sklada sie z wiekszosci kobiet to pojawiaja sie konflikty, problemy. Zawsze jest to COS. 6) Nie potrafia niczego zachowac dla siebie. Paplataja na prawo i lewo co im slina na jezyk przyniesie. Sa emocjonalne i malo pragmatyczne. 7) Jak tylko zaloza rodzine i urodza dzieci to swiat przestaje dla nich istniec. Tylko ich dzieci, kaszki, kupki - ulubiony temat. Nie czytaja ksiazek i rzadko maja jakies pasje czy zainteresowania. 8) Sa malo tolerancyjne i uwielbiaja umoralniac innych. Nienawidza kobiet, ktore wybraly inna droge niz one same. A nie daj boze jak ktoras bedzie chciala po urodzeniu dziecka dalej sie ksztalcic lub isc do pracy na caly etat. Zmiazdza cie bezlitosnie. 9) Czym sa starsze tym bardziej interesuje je - zycie sasiada, kolezanek, wspolpracownikow, wszystkich dookola. 10) Ogolnie sa bardzo denerwujace, glosne, krzykliwe, uwodzace, flirtujace i wyzywajace. Sama jestem kobieta i powyzsze uwagi oparte sa na wlasnych obserwacjach/doswiadczeniach.

Gość gość
Owszem, celen obserwacje. Ale to prymitywne kobiety tak sie zachowuja

Gość andziagandzzia
Niestety większość kobiet taka jest. Potrafią być zazdrosne o wypłatę większą o kilka stów lub nawet o to że kupiłaś sobie jakiś ciuch a one nie. Zaraz stworzą jakąś historyjkę byle tylko ośmieszyć rywalkę i rozpowiadają innym udając przy tym szczere i biedne.

Gość gość
Ja taka nie jestem! Pewnie tez dlatego mam malo kolezanek :-)

Gość Palikarp
czasem warto posłuchać mądrą kobietę, która posiada aż trzy kręgi mózgowe, większość kobiet posiada tylko DWA , aby nie jeść trawy tam, gdzie już inna kura nasrała !

Gość gość
posłuchać MĄDREJ KOBIETY!!! nie nie mądrą kobietę - wieśniaku!!!

Gość gość
Dobrze wiedzieć, że są inne takie kobiety jak ja, niezawistne. Chciałabym spotkać taką w realu :) A do tego wyżej - po co rzucać obelgami, przecież wystarczyło poprawić :o

Gość piriririri
Ja popieram najbardziej punkt 5, bo na studiach na ostatnim roku miałam grupę w której było 2 chłopaków, ale nie zawsze chodzili z nami na wszystkie zajęcia, to się strasznie szczurostwo w grupie rozszerzyło.

Gość gość
Kręgi w mózgu? Eh to chyba w twoim. Autorko - celne obserwacje. A dlaczego tak jest? Bo statystycznie większość ludzi to idioci.

Gość gość
1) Nie wszystkie kobiety, a niektórzy ludzie. 2) To co dla Ciebie jest byle głupstwem dla kogoś mogło być ważne, to subiektywna sprawa. 3) Co za suki...jak one śmią mieć trwałe przyjaźnie! Najlepiej wymyślić sobie, że Cię obgadują...w ogóle nie mają powodu, żeby Cię nie lubić, co? 4) G-prawda, chyba, że Twoi znajomi NAPRAWDĘ cię nie lubią. 5) Przykład proszę 6) Jak w punkcie pierwszym - zależy od osoby, nie od płci 7) Bo przez pierwsze kilka lat średnio mają czas na to? 8) Mam wrażenie, że mówisz o sobie...;) 9) Zależy od człowieka, naprawdę znasz tylko same plociuchy? 10) Jakoś nigdy tego nie zauważyłam, mocno naciągana bzdura. Sama jestem kobieta i powyzsze uwagi oparte sa na wlasnych obserwacjach/doswiadczeniach.

Gość gość
Man on the moon. Najlepsze do czego? Do rzniecia i pomiatania? Jestem kobieta i żadnej c***e nigdy nie mowie ze ładnie wygląda, a jak się wystroi nieadekwatne do okazji to jeszcze jej cos złośliwego powiem. Nie znosze bab które się wywazszaja, a to tym ze maja męża, to nic ze on jest chamem i mówi do niej jak do krowy, a to tym ze gdzieś pracują, głupia c**a zawsze znajdzie powod żeby zadzierac nosa.

Gość gość
Najlepsze sa blondynki co ubiora sie do biura jak na bal karnawalowy w stylu pod latarnia czuje sie najlepiej. Buty obowiazkowo na 15 cm obcasach. Takie sa zwykle glosne, szczerza zeby do kazdego, a szczegolnie faceta. Wszystko wiedzace, wszedobylskie i najmodrzejsze. Co chwilka leca na plotki do psiapsiolki - temat wiadomo ciuchy i obgadywanie innych. I ten wzrok......skad ja to znam! Hehe kiedys zepsul mi sie skaner, meczylam sie przez kilka minut......zadna nie zareagowala. Mialam wrazenie, ze ciesza je niepowodzenia innych.

Gość gość
Nie spotkałem jak dotąd więcej niż 5 kobiet w zyciu z naprawdę dobrym charakterem. One zapominają wszystko co się dla nich dobrego zrobi, traktują że to się im należy, ale spróbuj coś schrzanić, to ci dekadę będą wypomniać. Próbowałem się zaprzyjaźniać z kobietami (tak - TYLKO zaprzyjaźniać) i powiem Wam że w momencie jak przestawałem być natychmiastowo użyteczny albo znajdował się KTOKOLWIEK kto był minimalnie bardziej dostępny i mógł zająć moją "niszę" to kobiety PALCEM NIE KIWNĄ żeby przyjaźń z chłopakiem utrzymać. Z roku na rok rośnie we mnie misogynizm i tylko fakt, że jestem młody i wiem, że dziewczyny w moim wieku jeszcze są głupie (dobijam do ćwierćwiecza) mnie powstrzymuje przed zaakceptowaniem, że kobiety na nasze pozytywne uczucia nie zasługują.

Gość gość
Tzw. Madre Jole hahaha. One tylko czekają aż im któryś wsadzi bolca i dlatego sie boja konkurencji.

Gość gość
Takie się nadają tylko do haremu i obciągania, faceci dobrze o tym wiedza i są tacy co gustuja w takich prymitywach

Gość zdaftan
Poopieram! Bron Boże gdy np w miejscu pracy pojawi się jakaś nowa, LADNA dziewczyna...zawistne spojrzenia, obgadywanie i chamstwo wobec owej pani nieuniknione:O

Gość gość
Man on the moon, nie rozumiem. Ale skoro lubisz takie proste kobiety to znaczy ze sam prócz wyglądu nie masz do zaoferowania

Gość gość
to ja się pytam do czego nadają się faceci którym tylko obciąganie w głowie?

Gość gość
Do niczego. Im się wydaje ze kobietom sam seks wystarczy tak jak im

gość dziś to ja się pytam do czego nadają się faceci którym tylko obciąganie w głowie? yyy To że faceci są do niczego to już wiemy :D Ten topik jest jednak o kobietach . Paniatno czy już ostatni zwój mózgowy się wygładził :P

Gość StraryRuchacz
Bo trzeba je tyko dobrze ru-ch*a,,ć i tyle w temacie :) A jak się sprawdzisz to następnym razem same przylezą :)

Gość gość
"Strrrrrraszne", żyjta se sami i nnym dajcie.

Gość gość
A niby czemu? Mnie to irytuje jak są takie kobiety w otoczeniu, źle wpływa na mój nastrój, czuje się upoważniona żeby tepic takie idiotki

Gość gość
uuup

Gość gość
KObiety sa za glosne poprostu. Wydzieraja sie tak jakby ktos im krzywde robil a tak naprawde poprostu mowia ???? :( to Jest smutne i nieodgadnione. Zawsze maja racje glupie pipy. Zapomnialy juz jak siedzialy w domu i nic nie robily. Same siebie pograzaja bo sa poprostu glupie. Jak sie kobiety nie nauczy od malego ze jej miejsce jest w domu przy dzieciach i w kuchni to glupia pala nie ogarnie pozniejszego zycia.