Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna w Perlach

PROSZE O POWAZNE wypowiedzi,na temat ,z gory dziekuje

Polecane posty

Znamy sie jakies od jakis 5-ciu lat Obydwoje mieszkamy za granica ,on jest Arabem-muzulmaninemod malego meiszka w Belgi ,ma papiery belgijskie ,muzulmaninem jest ale niezbyt praktykujacym-pije alkohol... Spotykamy sie na sex klocimy cisza i znow spotykamy , on czesto powtarza ,mowi ze chce cos wiecej ,ale tyle razy mu powatrzam ,ze nie jestesmy dla siebie i ze Ja nie szukam faceta ,zwiazku.. Spoytakm sie z nim na sex ,bo lubie go jako osobe,pociaga mnie i czasami potrzebuje sexu jak kazdy czlowiek ,ale nie jestem gotowa,nie chce zwiazku.

Gość gość
Ale... o co chodzi, jakie jedt pytanie, gdzie problem? Spotykacie się, to się spotykacie, co za różnica muzułmanin czy inny? Nie kminię.

Gość gość
Co sadzicie o tej sytuacji ?

Gość gość
I k***a znowu to samo. Rozkladasz nogi więc czego może chcieć więcej? Głupia

Gość gość
Pytam co sadzicie o tej sytuacji.. jakie jest Wasze zdanie na ten temat .

Gość gość
Takie jak wyżej. Dajesz mu sex na życzenie a on otwarcie mówi że Cię nie chce. Rozumu nie masz?

Gość gość
A co cie obchodzi nasze zdanie?? To tobie ma pasowac, nie nam. Jak masz ochote na seks bez zobowiazan, to masz do tego swiete prawo. Skoro obie strony o tym wiedza i sie na to zgadzaja, to ok. Ale wyglada na to ze on tego nie przyjmuje do wiadomosci i liczy,ze zmienisz zdanie.

Lubie sex potrzebuje czasami ,ale Ja nie chce zwiazku ,a on nalega ,namawia ,ze on chce cos wiecej.. ale Ja nie jestem gotowa na zwiazek nie chce zwiazku..

Gość gość
Nie wiem nie rozumiem ,przeciez ma sex ,czasami bo czasami ,bo nie zawsze moge mam ochote ,ale ma ..

Gość gość
Jacypolacy to okropnie zlosliwy narod ,katolicy.. strach sie bac :(

Wiec ktos mi odpowie ,po co mu zwiazek ? cos wiecej?

Gość gość
Bo chce, za rok pozna inną i tez będzie chciał, bo może mieć kilka żon, a potem będziesz robić na nieroba.

Gość gość
Po zatym przejdziesz na muzułmanami i stracisz swoje prawa jako wolna kobieta, poczytaj o tym jakie prawa mają kobiety tej religij.

Gość gość
mieszkajac w kraju EU nie moze miec paru zon dla twojej informacji :) w Arabi saudyjskiej jak najbardziej i jeszcze w paru innych krajach arabskich,ale nie we wszystkich..

??

Gość gość
muzulmani maja juz w krwi niewiernosc

Gość gość
Taaa,jasne dajesz mu teraz d**y a on nalega na związek-ty się zgodzisz a on cie wywiezie do arabusów i tam będziesz kozy pasła...

Gość gość
Tylko nie mow ze jeszcze kase od niego ciagnniesz ?

Nie wiem jak Ty, ale ja arabusom mówię głośne i wyraźne NIE! Nie miałabym ochoty zastanawiać się czy aby mój facet nie planuje jakiegoś zamachu czy czegoś a niestety muzułmanie kojarzą mi się głównie z tym...

Gość gość
Nie ciagne od niego kase,ale czasami mowi ,mu ze chce na jakas fajna kurtketorebke,buty , patrzy niezbyt zadowolony i pyta "ile " to probuje dyskutowac ,ze az tyle ,ze drogie ,az w koncu daje z takim "noo dobra masz" ale niezbyt chetnie,bo straszny chytrus z niego tak naprawde,ale daje :) jak poprosze ze tak bardzo chcialabym sobie kupic cos tam :)

Tylko nie moge zrozumiec,po co mu zwiazek cos wiecej ...Przeciez spotykam sie z nim na sex czasami..dla mnie to wystarczy.

Gość panienka z okienkaaaa
arabski obrzezany egzotyczny penis od czasu do czasu fajna rzecz ;)

Gość gość
glupie babska !! zamaist dac sexu potrzebujacemu polakowi,to daja koorfia sie z arabami ,arabowi daja sex !! kuuuuuuuuurrrrfffyy !!

Gość gość
A co my mamy tylko polakowi dawac ? a nie temu kto nas pociaga podoba sie ?? ...