Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hej poradzcie kochane bo jestescie obcykane w temacie

Polecane posty

Gość gość

40 tuz tuz i czas zrobic jakis plan na przyszlosc co do swojego wygladu, powiedzcie tak szczerze inwestowac w drogie kremy czy od razu isc pod noz??

Gość gość
W składniki spowalniające starzenie (filtry, antyoksydanty etc.) trzeba było inwestować lata temu.

Gość gość
A co chciałaś w sobie poprawic? Mam 39 lat i właśnie w tym roku zrobiłam piersi. Jest to moja jedyna operacja. Reszta mi się podoba. Moze blizej 50 cos się zmieni

Gość gość
Wiecej opisze wieczorem bo jestem w pracy. Chcialabym abyskora byla bardziej jedrna podniosla sie troche ( mysle ze drastyczne naciaganie skory za uszy jeszcze mi nie potrzebna no i zebym nie czula sie szara . Cale zycie stosowalam kremy nawilzajace vichy oraz vichy myokine ale wyszedl juz z produkcji . Ostatnio kupilam serie no.7 ale tak mnie wysypalo jak by mi ktos kasze manna na twarz wysypal ( czerwona)

Gość gość
Tak właśnie, miała inwestować w substancje przeciwzmarszczkowe, w filtry, w ćwiczenia twarzy etc. jak była MŁODA. Dzięki temu dziś wyglądałaby dużo lepiej, bo starzenie i zmarszczki postępowałyby wolniej, i może o drastycznych środkach typu operacje myślałaby dopiero za 10 lat np. Choć fakt, że jeśli tego nie robiła to prawdopodobnie z niewiedzy, jeszcze kilka lat temu były modne bzdury o "rozleniwianiu skóry", kremach dla określonego wieku, filtry nawet na plażę to ledwie 10 czy 20...