Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zamieszkałem z kochanką

Polecane posty

Gość gość

Jak wygląda nowe życie z kochanką na początku a jak po latach?czy nadal darzycie ją miłością czy może ta miłość już umarła?Proszę o wypowiedz.

Gość gość
ile z nią już jesteś?

Gość gość
U mnie też ! Nawet coraz lepiej. Kochamy się ile się da i gdzie się da. Dawniej to dostawałem za coś tam :)

Gość gość
obrzydliwe szmaty,przestańcie zachwalać k***wstwo nie wychowali cię rodzice i jak widać zawsze będziesz na bakier z moralnością,myślisz tylko o posuwaniu

Gość gość
Idź posprzątaj na swoim podwórku cnotko, a nie w cudze zaglądasz co cię to obchodzi to nie twoja sprawa!!!!!!!!!!

Gość gość
A o czym mam myśleć, jak całe moje małżeństwo cierpiałem z tego powodu. Kochanka to lek na wszystko.

Gość gość
no wreszcie jakiś temat ze strony facetów:D opowiadajcie panowie jak wasze życie? czy się udało z tą drugą czy nie?

Gość gość
gość dziś zrób porządek ze sobą k****,śmierdzisz bo siedzisz w gnoju

Gość gość
kolejna szmata wciela się w faceta!

Gość gość
no bo przeciez faceci są tacy porządni:classic_cool: ich tylko zUe kobiety sprowadzają na drogę rozpusty 😭

Gość gość
Co Cię obchodzi w czym ja siedzę? Widocznie u ciebie też nie najlepiej pachnie skoro tak koniecznie musisz się tutaj udzielać :) P.S. Idź umyj zęby bo jedzie fetorem od tych bluzgów prostaczko.

Gość gość
Możecie sobie myśleć o innych co chcecie, a oni i tak zrobią co zechcą ze swoim życiem i żadne obrażanie tutaj i wyzywanie nie umniejszy ich szczęścia :) Ja gratuluję wszystkim podjęcia decyzji, najważniejsze jest szczęście i jeśli nie dało się z jedną osobą to uda się z drugą:)

Gość gość
Właśnie tak ! Ja też tkwiłem w chorym związku przez 28 lat, a teraz odżyłem i żyję intensywniej i czuję się kochanym, potrzebnym nie tylko do zarabiania pieniędzy. Wiem, że mogę liczyć na moją partnerkę w każdej sytuacji.

Gość gość
ja kiedy skończyłam 40 lat zmieniłam sobie partnera na młodszego i tez uważam że to był dobry krok:)

Gość gość
Nie buduje sie szczescia na nieszczesciu stare przyslowie tak mowi.sprawdzi sie w przyszlosci gwarsntuje

Gość gość
Nie buduje sie szczescia na nieszczesciu stare przyslowie tak mowi.sprawdzi sie w przyszlosci gwarsntuje

Gość gość
ja zbudowałam szczescie na swoim nieszczesciu....byłam cholernie nieszczesliwa w tym małzenstwie:O

Gość gość
głupie to przysłowie, bo wiekszosc z rozpadajacych sie małżęństw nie jest szczesliwych, wiec nikt nie buduje swojego szczescia na nieszczesciu innych