Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nocleg na weekend u sióstr zakonnych w stolicy

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, czy ktoś z Was mieszkał u sióstr zakonnych np. na weekend w Warszawie? JEżeli tak, bardzo proszę o iinformacje i ewentualny namiar. Z góry dzięki!

Gość gość
Jak Tobie kopa sprzedadzą do będziesz miał nocleg w weekend u sióstr zakonnych .

Gość gość
Ja mieszkam, ale nie weekendowo. Wynajmuję pokój na stałe. W każdym razie, jak szukałam, to spotkałam się z miejscami, gdzie wynajmują na doby. Uczennice Boskiego Mistrza na Żytniej i Siostry Matki Bożej Miłosierdzia też na Żytniej. To jest Wola, więc blisko centrum. Warunki w takich miejscach są super, tylko często godzina powrotu typu 22.00-czy to Ci nie będzie przeszkadzać.

Gość gość
A w ogóle to dziewczyna pyta czy chłopak? Co do chłopaków nie mam pewności, czy przyjmują.

Gość gość
Jeszcze Nazaretanki na Czerniakowskiej. We wszystkich tych miejscach raczej wcześniej trzeba ustalać. Ale zapytać można zawsze. Czasami i w ostatniej chwili ktoś rezygnuje i zwalnia się miejsce.

Gość gość
Jeszcze Nazaretanki na Czerniakowskiej. We wszystkich tych miejscach raczej wcześniej trzeba ustalać. Ale zapytać można zawsze. Czasami i w ostatniej chwili ktoś rezygnuje i zwalnia się miejsce.

Gość gość
dziewczyna pyta, dziewczyna, dzięki za informację chciałam jeszcze zapytać, jak to cenowo wygląda? Pozdrawiam