Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miesiączka

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam problem, 5 dni temu powinnam dostać miesiączke, lecz nic z tego, cykl trwa średnio 30-32 dni. Mam niby jakieś dolegliwości związane z tym, że zaraz sie pojawi, ale czekam juz 5 dni, brzuch brzucha, bolące piersi, wiem, że są to tez objawy początkowej ciąży, współżyłam z chłopakiem, ale zawsze jest zabezpieczenie, prezerwatywa, lecz nigdy nie dochodzi do wytrysku "w środku"... teoretycznie nic nie powinno się wydarzyć, ale stres jest ogromny... Zmieniłam tryb życia, wróciłam na studia, inne posiłki, tryb wstawania, zmęczenie bo na zajęciach siedzi się całymi dniami... czy ktoś mógłby mi coś poradzić, odpowiedzieć???

Gość gość
nie, obawiam się testu, tzn, strasznie się go boję po prostu

Gość dentysta25
sama prezerwatywa w plodne dni to takie zabezpieczenie myślę, że w 90 %. Nie wiem czy jestes w ciąży czy nie;) skąd mam to wiedzieć?;), ale rozumiem Twój niepokój. myślę, ze stres i zmiana trybu życia ma duży wpływ na brak okresu, a samo to, że martwisz się, że go nie ma też wpływa negatywnie;) Daltego w spokoju czekaj na okres i powinien się pojawić.

Gość gość
dokładnie rok temu gdy wróciłam po wakacjach zdarzyła się identyczna sytuacja, tydzień czekania i zamartwiania się

Gość gość
widac kazda inaczej do tego podchodzi ja w analogicznej sytuacji pierwsze co robie to lece po test, chyba bym zwariowala gdybym miala sie tak zadreczac gdybaniem