Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowa lalka

jaka podjąć decyzje

Polecane posty

Gość kolorowa lalka

mam romans ktory juz nie opiera sie na seksie lecz na czyms wiecej, zreszta oboje tak czujemy, ja juz nie wytrzymam z tym dłużej i chche jasnej syt albo jestesmy razem albo konczymy nasze relacje lecz on zwleka i unika tego tematu, po czym nie odzywa sie pare dni i wraca jak by nigdy nic. co mam zrobic?????

Gość gość
a ty jestes ta trzecia, tak?

Gość gość
ja bym olala nie warto ladowac sie w zakochanie w takim typie jak sie zaangazujesz to bedzie mu jeszcze latwiej toba krecic jakmu sie podoba

Gość gość
wejdz sobie na forum kochanki na gazeta.pl i poczytaj o tych wszystkich dziewczynach, ktore kolejny rok traca mlodosc na zycie nadzieja, że on kiedys odejdzie od zony nie daj sie wrobic na bycie jedna z nich

Gość kolorowa lalka
wiec co radzicie??? napisac mu wprost czy odejsc bez slowa?

Gość gość
niezaleznie czy wprost czy bez slowa to pewnie i tak bedzie probowal cie zatrzymac ale lepiej imo wywalic kawe na lawe i nie lykac jego slodkich slowek itp. jesli bedzie dalej chcial utrzymywac stosunki kolezenskie, bez seksu (a obstawiam, ze bedzie chcial) to potraktowac to jako lampke ostrzegawcza, z mojego (i nie tylko mojego) doswiadczenia wynika, ze sluzy to zmiekczeniu wahajacej sie kochanki, ktora predzej czy pozniej sie zlamie jesli pojdzie na taki bajerek (niby niezobowiazujace zaproszenie "tylko na kawe", spacerek zeby porozmawiac itd.)