Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolxxx

Sulmira

Polecane posty

Gość jolxxx

Sulmira chciałabym Cie lepiej poznać. Pisałaś że masz prawie 2 letnie dziecko karmisz jeszcze piersią? jak godzisz to z praca? i skąd masz tyle czasu na kafe? Jak radzisz sobie z obowiazkami domowymi?

Gość gość
W/y/p/i/e/r/d/a/la/j!! Ile jeszcze tematów o niej założysz stuknięta psychopatko?

Gość jolxxx
założyłam dopiero pierwszy. co w tym złego. jestem ciekawa jak żyje

Gość gość
I co ci po tej ciekawości?Ja jestem ciekawa jak ty żyjesz,powiesz mi?

Gość gość
ja wiem o niej tyle że jest urzędnikiem i ma 27 lat i 2 letnie dziecko i wspiera karmienie piersią

Gość gość
a i jeszcze ze miała cesarkę

Gość gośćShug Avery
Sulimira, nic nie pisz o sobie bo psycholki się od ciebie nigdy nie odczepią, już zapamiętują ile się da. Co dzień temat "Sulimira", wchodzisz na główną - Sulimira, otwierasz lodówkę...

Gość gość
po prostu chcemy ją lepiej poznać

Gość gość
A ja chcę poznać lepiej autorkę tego tematu ale nie chce nic o sobie napisać:(

Gość jolxxx
wszyscy tak na nią najeżdżają ze karmienie cycem to jej jedyne osiągniecie , a jednak to nie prawda, bo ona pracuje i ma studia

Gość gośćShug Avery
To napisz coś o sobie. Ja chcę CIEBIE lepiej poznać, gościu: jak masz na imię, gdzie mieszkasz, czy masz partnera/męża czy masz dzieci gdzie pracujesz ile zarabiasz jakie masz wykształcenie ile masz lat ile ważysz ile mierzysz jaki masz rozmiar buta jaka jest długość twojego cyklu? Jeśli chcesz, napisz coś o sobie dodatkowo :)

Gość gość
Dajcie juz spokoj z ta psychopatka sulimira, kretynka jakas i sciemniara, a wy wszystko lykacie jak tania ladacznica sperme, pozniej sie tym podniecacie i ja zjezdzacie. Przejmujecie sie jakby bylo KIM :O dla mnie ona jest zerem, zreszta jak wiekszosc osob niebieskich tu piszacych... Samotne mamuski siedzace na emigracji i niemajace do kogo geby otworzyc to 99% kafeterianek.

Gość jolxxx
Mam męża i córkę rok i 3 mieś, skończyłam ekonomię i pracuje w biurze , waże 58 kg wzrost 163 cm..

Pogodzenie pracy i karmienia piersią to nie problem, po prostu karmię w domu przed wyjazdem do żłobka i pracy i po powrocie do domu. W pracy nie wchodzę tutaj, nie mam czasu, czasami z komórki wejdę jak jest wolniejszy dzień i nie ma co robić, np tak jak jakiś czas temu był temat o mnie to co jakiś czas wchodziłam aby odpisać. Teraz mam więcej czasu bo młoda rotawirusa złapała. A obowiązki domowe to też nie problem wystarczy być systematycznym :) Po za tym nie wszystko jest na mojej głowie, mam też męża który aktywnie uczestniczy w życiu domowym.

Gość gość
a widzisz karmisz piersia a mała rotawirusa złapała