Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dns to MMartha.Wpadłaś maleńka.

Polecane posty

Gość gość

Mam cię dns vel MMartha:)

Gość gość
a skad wiesz? jak wpadla?

Gość gość
kilka dni temu wsypała się w jednym temacie ale szybko zgłosiła do usunięcia:) ciekawe ile ma jeszcze nicków:D

chyba cię porąbało :O Podaj linka do tego tematu. Takie kłamstwa to można o każdym wypisywać. A jeśli jeszcze tego nie wiesz to ci powiem- na kafe to można zgłosić usunięcia wszystko, ale oni i tak usuną tylko wulgarne i obrażające kogoś wypowiedzi i to nie tak szybko, żeby nikt tego nie zauważył. Rozumiem, że tylko ty i nikt inny zwróciłaś uwagę na taką domniemaną wypowiedź hah

Gość gość
ja tam nie znam tej dns, etatowe kafeterianki sa poniżej mojego poziomu, ale też raz wpadłam :D Piszę na jednym forum pod grzecznym Nickiem i nawymyślałam jednej "koleżance", źle kliknęłam i...pooooszło, ale zgłosiłam do usunięcia i usunęli, zobaczyła chyba tylko ta okrzyczana.

Gość gość
Dns nie chrzań! Można zgłosić wszystko,wiem bo sama kiedyś zgłosiłam do usunięcia wpis i nie był obraźliwy.Pod iloma nickami jeszcze piszesz?

Gość gość
Zgłosiłam raz wpis, który nie było obraźliwy, ale mi nie pasował, zniknął w kilka minut.

Gość gość
nie wariatki. MMartha już dawna Erce. już były topiki na ten temat...

piszę tylko pod dns i nie walę z gościa. Jako jedna z nielicznych na tym dziale mam odwagę pisać co uważam za stosowne i się pod tym podpisywać. Z resztą mam wasze zarzuty w głębokim poważaniu i nie będę więcej się tłumaczyć ani niczego udowadniać, bo wy i tak wiecie swoje. A MMarha na pewno nie jestem, nie mam rozdwojenia jaźni, żeby w jednej rozmowie przytakiwać np. sulimirze jako mmartha, a jako dns być jej adwersarzem. Hah, aż tak źle ze mną nie jest :D

Gość gość
jak można do tego stopnia porzucić prawdziwe życie żeby całe dnie siedzieć na kafe i sledzić jak dns

Gość gość
a ja myślałam, że dns to Led, albo literki. a może erce, albo olaboga. Albo daga jaga. x Ale i tak najciekawszą osobistością na tym forum jest pomarańczowy gość. Ta to dopiero ma rozwielenie jaźni.

Gość gość
dns im więcej się tłumaczysz tym bardziej się pogrążasz:O czulam,że masz jeszcze inne nicki tylko szkoda,że to nie ja cię rozkminiłam bo od razu bym to skopiowala i pokazala innym:)

taa.. czułaś, czułaś te nicki ;) podaj jakieś przykłady :D czekam z niecierpliwością

Gość gość
Dns olej trolla i tyle

Gość gość
Jest coś na rzeczy bo dns sie tłumaczy jak p/o/j/e/b/a/n/a :D

14:21 racja, olewam trolla nie mają konkretów, a jazgoczą

Gość gość
Miałabym konkrety gdybyś nie usunęła tematu pieniaczko

Gość gość
Ale to tylko kwestia czasu jak znów wpadnie:)

14:24 to dam ci na koniec jedną radę! na klawiaturze jest taki przycisk PRTSC - wciśnięcie go trwa dosłownie ułamek sekundy. Jak się jeszcze raz "zapomnę" :D to szybko go użyj i będziesz miała dowody, których nie będę w stanie zgłosić do usunięcia ani edytować. Wtedy w końcu będą konkrety i wszyscy będą mogli zedrzeć ze mnie łacha ;) :D

Gość gość
co to znaczy "drzeć łacha?"to jakiś patologiczny slang?

Gość gość
dns powiedz mi z kogo ty chcesz debila zrobić?Wiem co widziałam a ty jeśli naprawdę masz swoje zdanie ,tak jak to piszesz w swojej stopce to pisz je z jednego nicku.Robisz z siebie głupa chcąc się wytłumaczyć:O

Gość gość
logiczne że pisze z różnych Nicków. Jak wyszła akcja z literkami vel led zet do jej broniła i z nicka i z gościa a potem ze wstydu chowała się

Gość gość
dns jest porypana non stop pisze ze w jej rodzinie jest dziecko ktore nazywa sie Melania i rodzice skrzywdzili je tym imieniem tak tak dns wejdz sobie na jeden temat poczytasz sobie troche o sobie :)

Gość gość
Będę cię obserwować dns MMartha , prędzej czy później znów się wkopiesz bo jesteś mało bystra:)

Gość gość
MMartha? Hahaha Rozdwojenie conajmniej. Do dziś pamiętam jeden wpis, że celowo wku/rwia ludzi żeby ich ze sobą skłócić. Znana z ciągłej bezcelowej edycji postów. Niebieski troll.