Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

laski chciałyby umięśnionych facetów a nie wiedzą ile to kosztuje

Polecane posty

Gość gość

Aby mieć umięśnioną sylwetkę nie wystarczy pomachać hantelkiem raz na ruski rok. Siłownia 3-4razy w tygodniu. Do tego ostra dieta 6 posiłków dziennie bogatych w białko. Masa odżywek i suplementów. Niekiedy sterydy. A laski zamiast wspierać swoich facetów to jeszcze im w tym przeszkadzają ale jak widzą wielkich facetów z kaloryferem, barkami i klatą to mają mokro.

Gość gość
Mój facet ma zarąbiście śliczną umięśnioną sylwetkę, na siłownię nie chodzi w ogóle, je 3 dziennie zwykłe jedzenie, 0 odżywek i suplementów. Pracuje fizycznie :D Poza tym nie pieprz bzdur. Skoro ja, laska, bez tendencji do mięśni mam trochę mięśni tylko z machania hantelkami i darmowego biegania, Ty też możesz.

Gość gość
a faceci chcieliby sex bomby.....a fryzjer, makijarz, ciuchy, buty, ozdroby, depilacje kosztuija. Cos za cos frajerze, a nie tylko wymagac od kobiet. do roboty losiu. lalunie chca modeli

Gość gość
palant na sterydach nie jest nikomu potrzebny

Gość gość
mój ma 43 lata ,pracuje jako budowlaniec a sylwetki mógłby mu pozazdroscic niejeden 20latek....

Gość gość
ciekawe kto go bedzie utrzymywal jak bedzie mial 60lat? ales se wybrala robola.....hahhaha

Gość gość
ty buraku ,sądząc po wypowiedzi siedzisz za biurkiem i mózg ci sie od tego kompa lasuje....zal mi ciebie bo nie każdy sądzi własną miarą-ogólnie-jesteś debilem....

Gość gość
siedze i malo co robie, a placa i to niezle...bylo sie uczyc? hahhaha

Gość gość
Mój chodził na siłownię przez 8miesięcy po zakończeniu kariery w modelingu poszedł trochę poprawić kondycję Napakował się wówczas tak że do tej pory to ma -czyli już 14 lat! Niektórzy mają to w genach i nie muszą robić nic.

Gość gość
moze cie nauczyli ,ale nie kultury...i dlatego jesteś żałosną parodią człowieka...

Gość gość
Mi się taka umięśniona sylwetka totalnie nie podoba. Wolę mięśnie sportowe, delikatne, niż takie z siłowni.

Gość gość
a ty myślisz że szczupła sylwetka w przypadku kobiet to pikuś ? facetom hormony sprzyjają by nabierać mięśni, a w przypadku kobiet nasze hormony dążą do tego by tyć a nie chudnąć głupiś autorze

Gość gość
poza tym to chyba zależy od naturalnych predyspozycji do przybierania masy mięśniowej. Mój chłopak np. musiałby chyba non stop siedzieć na siłowni żeby być "przypakowany" a mój brat ma naturalnie taką budowę ciała że się trochę porusza, pobiega, cokolwiek i już mu się bary rozbudowują :)

Gość gość
kiedyś faceci pracowali fizycznie i mieli sylwetkę a teraz same lebiody sprzed kompa, a potem się żalą że muszą jeść odżywki, brać sterydy i o zgrozo 3 razy w tyg ćwiczyć na siłowni....

Gość gość
Te wasze robole z budowlanki mają brzuchy piwne i wielkie otłuszczone ramiona. To nie mięśnie a tłuszcz.

Gość gość
a ja nie chce umięśnionego :| normalnego poproszę ! owszem, może uprawiać sport, czy chodzić na siłkę, ale bez przesady, no i oczywiście jak już to naturalne to wszystko, a nie, chodzicie na siłkę, udajecie Panowie, że coś robicie a i tak wp*****la*** te wszystkie tabletki na przyrost mięśni, później chodzi taki, pół mózg z małym ptaszkiem :)

Gość gość
bo facet to ma zawsze jakies waty, jak cokolwiek od niego wymagac.....za to sam ma cala liste zyczen co do kobiet..... FRAJERZY!!!!

Gość gość
Ta jasne każda chce normalnego a jak zobaczą sześciopak i klatę to mokro w majtach. Wystarczy popatrzeć na reakcję kobiet na występy striptizerów. Kwiczą, dotykają jak zwierzęta normalnie. Ciekawe czy by tak piszczały jakby pokazał się tam zwykły chłopak z małą klatką i brzuszkiem.

Gość gość
bo striptizer jest jak d********.przeciez oplacony a co wy faceci nie dotykacie i nie wsadzacie d*****m? hahhaha cnotki niewydymki beda z siebie robic

Gość gość
nie prawda, ja taka nie jestem ! przede wszystkim cenię sobie intelekt, po co mi mięśniak czy przystojniak jak nie potrafi sklecić nawet 1 zdania? mogą sobie wyglądać jak Bogowie, ale czar pryska zaraz jak się facet odezwie :) Za to panowie, to najlepiej chcieliby cycate piękne blondyny :| też lecicie na wygląd - przynajmniej większa część z was !

Gość gość
Ale faceci nie są tacy zakłamani i każdy powie że podobają im się szupłe wysportowane laski. Poza tym faceci siedzą normalnie podczas striptizu a baby krzyczą, piszczą, skamlą, dotykają jak mały głodny nigeryjczyk w piekarni.

Gość gość
taa jasne, xD facet siedzący normalnie przy striptizu ? sorry, nie widziałam :p

Gość gość
Kolejna zakłamana idiotka. Jakby ci się trafił facet z ciałem Boga i wysokim intelektem to kogo byś wybrała? Swojego ciamajde z brzuchem?

Gość gość
wole ciamajde z brzuchem niz takiego tępego bufona jak ty

Gość gość
Ale przeciez umiesniony to normalny. Nie mowimy o Schwarzeneggerze, tylko lekko umiesnionym nie zapasionym facecie

Gość gość
Tomix spoko. Przyłóż się jeszcze rok, potem redukcja i jest fajne ciało.

Gość gość
no sześciopaku nie masz ,ale ogólnie całkiem ,całkiem:D

Gość kalafiorowa
cos za cos frajerze!!!