Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

laski chciałyby umięśnionych facetów a nie wiedzą ile to kosztuje

Polecane posty

Gość gość
skąd pomysł że jest frajerem ? cieszy się tym jak wygląda a Ty mu jedziesz.Heh ogarnij się kobieto.Chyba wyraznie napisane jest że ni przykładał się i ma efekty.Przeczytaj cały temat zanim coś wypocisz tą swoją pustą łepetyna

Gość gość
gość wczoraj Ty chyba czujesz się mało dowartościowanym małym człowieczkiem, niech zgadnę, pewnie zanim się wziąłeś do roboty nad własnym ciałem, wyglądałeś jak te inne "ciamajdy" o których piszesz i pewnie laski się z Ciebie śmiały, mam rację? Naprawdę jest mi z tego powodu przykro, współczuje Ci, naprawdę i wiem jak to jest, bo sama nad sobą zaczęłam ćwiczyć i efekty są piorunujące, Ci dla których byłam lochą, dzisiaj nie mogą oderwać od mojego ciałka wzroku, przez jakiś czas myślałam tak jak Ty i plułam jadem, ale to niszczy człowieka, to jest taka bomba, że kiedyś wybuchnie, albo Cię rozsadzi, albo Cię olśni, mnie olśniło i inaczej do tego podchodzę. I wiesz co, jara mnie elokwentny, inteligentny i miły ciamajda niż właśnie taki facet, który uważa, że trochę nad sobą popracował i jest Bogiem !

Gość gość
ja nie lubie mięśniaków, na łyso ogolonych, na krótko ostrzyżonych - wole typ wikinga, nie wiem po co tyle pakujesz - to nie ma sensu