Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozpuszczona siostrzenica

Polecane posty

Gość gość

córka mojej siostry bardzo sie zmieniła ma 21 lat ostatnio nie odzywamy sie pokłuciłam sie z nią nie możemy sie dogadać kiedyś było zupełnie inaczej byłyśmy jak najlepsze przyjaciółki jeździłam często mimo że mieszkają 100km odemnie teraz zaglądam tylko na święta i to nie zawsze bo ostatnio jak dzwoniłam do siostry to słszałam jak powiedziała ze jak jeszcze raz odbierze telefon odemnie to jej go potlucze albo ze nie wpusci mnie jak teraz pojade nie wiem ogulnie o co poszło ale jest coraz gorzej strasznie pyskuje do siostry i ją wyzywa od szmat i innych gorszych a ona nie potrafi jej nic powiedzieć pozwalała jej na wszystko jak była młodsza ale naprawde kiedyś to była fajna dziewczyna a teraz nie do poznania

Gość gość
Jak można napisać pół strony bez jednego znaku przestankowego?????

Gość gość
"pokłuciłam sie z nią" dziękuję, dalej nie czytam

Gość gość
przypadkiem ostatnio nie zbiedniałaś i mniej kasy jej dałaś? mam taką kuzynkę jak jej się daje kasę prezenciki jest słodka a jak przez jakiś czas byliśmy w gorszej sytuacji finansowej i matka nie miała żeby jej dać coś na urodziny to była zołza z nie z tej ziemi

Gość gość
Oczy mnie bolą jak czytam :( ★

Gość gość
Dno umysłowe pokroju autorki powinno być wysłane na przymusową eutanazję. Zero szacunku dla czytelnika, prędzej sobie oczy wydrapię niż przeczytam ten bełkot.

Gość gość
W dodatku sama ze sobą gada. Wpis z 14.24 oraz 14.31 pochodzą od tej samej osoby. Do widzenia 🖐️

Gość gość
Mnie oczy nie zabolały i zrozumiałam tekst. Powinnaś tam zajechać i wybadać o co chodzi porozmawiać z siostrą. Może ta siostrzenica ma jakieś problemy? Może to towarzystwo inne, może narkotyki?

Gość gość
nie pisze sama ze sobą , po prostu jak to pisałam to byłam bardzo zdenerwowana . jak tak można jak była mniejsza a siostra miała problemy jezdziłam kupowałam ubrania dawałam pieniądze , a teraz mnie wyzywa być może że coś jest nie tak ,tak sobie myśle że może wpadła w złe towarzystwo na studiach ale ona nie chce ani ze mną ani z siostrą rozmawiać wyzywa nas ze jesteśmmy po tych samych pieniądzach :(

Gość gość
Zabierz ją do hospicjum , potem do ośrodków dla bezdomnych , darmowych stołówek , do domu dziecka i schroniska. Niech pomoże im , a przy okazji sobie Każdy potrzebuje takiego doświadczenia

Gość gość
jak ja mam ją zabrać gdziekolwiek jak ona powiedziała że mnie do domu nie wpusci jak pojade mam teraz jechać paliwo zmarnować i sie z nią kłócić po co to komu ?