Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co ludzie kupują dzieciom drogie ubrania skoro i tak z nich wyrosną ?

Polecane posty

Gość gość

nie rozumiem...i robi to plebs, przeciętniacy...a potem jeczą, ze nie mają kasy

Gość gość
tez uwazam ze zamiast drogiego ubrania lepiej kupic drogi samochod i paliwo wrzucic w koszty firmy-krzak

Gość gość
A po co sobie kupuja drogie ubrania, skoro i tak zaraz będą niemodne?

Gość gość
Nie interesuje mnioe na co zofia kowalska z wałbrzycha wydała ostatnie 100zł

Gość gość
Bo chcą zapewnić dziecku to co najlepsze ( chodzi mi o materialne rzeczy, nie czepiajcie się bo temat o rzeczach). Każde dziecko i dorosły lubi dobrze wyglądać. A jakie to są drogie według Ciebie?

Gość gość
bo trzeba pokazać, że się ma...nawet jak się nie ma

Gość gość
po to żeby taka p***a, jak ty, miała się nad czym zastanawiać :P

Gość gość
Po co ludzie jedzą smaczne rzeczy jak i tak zaraz ..... :)

Gość gość
Skąd wiesz gdzie mieszkam i jak się nazywam???

Gość gość
Bez sensu, a dorośli kupują na całe życie? :D Swojemu niemowlakowi kupuję, tak jak sobie - na sezon, tyle czasu nawet niemowlę ponosi (najpierw trochę za duże, póxneiej w sam raz i nowa pora roku :) )

Gość gość
A co jest drogie dla Ciebie? Bluzka za 50zl?

Gość fistaszekkk
Ja kupuje dla siebie spodnie np za 299 zl są na jeden sezon,bo później są juz nie modne dlaczego wiec dziecku mam kupować jakiś s**t za 20 zl tylko dlatego ze wyrośnie wszystko w granicach rozsądku moje dziecko chodzi w ciuszkach z Zary Bennettona carter's gap ale dlatego ze sama sie tam ubieram wiec czemu dziecku mam kupować u chińczyka?nie rozumiem

Gość gość
Generalnie dobrej jakosci ciuchy sa drozsze niz dla doroslych. Ja na swoja odziez nie wydaje tyle co na corke ktora ma 10 lat. Od malego miala to co najlepsze i nie oszczedzalam co mnie potem przerazalo bo szybko wyrastala. Teraz jestem w drugiej ciazy i nie popelnie tego bledu nie miwie jak dziecko idzie do szkoly to musi jakos wygladac ale juz nie bede wydawala 100 zl na sukienke dla 3latki ktora ubierze ja 2/3 razy.

Gość gość
Jak stać to kupuje . Proste . Rzeczy są lepsze . A jak starszy wyrośnie to młodszy ponosi ;-)

Gość gość
Bardzo modne ubrania mają na allinside.pl, modne, dobrze wykonane a przede wszystkim tanie. Kupuję tam od jakiegoś czasu ubrania dla siebie, męża i córki i wszystkie są bardzo ładne :) dziecięcych ciuszków też mają bardzo dużo i za śmieszne pieniadze

Gość gość
Dekle beda pisac ze to normalne kupowac 3 latkowi oryginalne adidasy ja zarabiam 8 tys i w zyciu nie kupie markowych ciuchow dla malego dziecka... po co ? Zarabiasz masz swoje pieniadze to chcesz sie dobrze ubrac czuc sie dobrze wygladac dobrzedla zony dziewczyny a takie male dziecko kompu ma zaimponowac ? Po co ? Ma muec wygodne czyste ciuchy nigdzie nie jest napisane ze musza byc drogie bo ono tego nie doceni nie jest swiadome roznicy za to prozni wiejscy rodzice sa i kupuja na pokaz...

Gość gość
Ja pracuję w przedszkolu i jest taka dziewczynka która nosi sukienki warte ponad 200zł na co dzień, np firmy Desigual. Ubranko piękne, myślę, że ich rodziców na to stać, żeby ją tak ubierać, bo jest na wysokim stanowisku i mają takie miesięczne dochody, że niektrzy żyją za to cały rok. Jednak z drugiej strony sukienka za grubo ponad 200zł to chyba i tak przesada:) no, ale jak mają takie dochod to ok. Sa też matki ktore mają normalne prace, a ubierają swoje dzieci w zarze, kappahl itp. Może nie są to ubrania markowe od projektantów itp, ale są drogie, a przy ich dochodach, to ja się dziwię, że takie coś kupują, bo dla mnie to jest wyrzucanie pieniędzy i życie trochę ponad stan. Tak samo jak mam koleżankę która pracuje w Sephorze, a kupiła sobie torebkę Michaela Korsa za 1500zł, to jest moim zdaniem czysta głupota i śmiech na sali.

Gość gość
miało być, ze jej ojciec jest na wysokim stanowisku

Gość gość
Idź do hm dla dzieci niby tansZy sklep a bluza ponad 50 zł. W reserved w kappahl to samo. To jakie sa te tańsze sklepy w których moge ubrać dziecko? Ciucholandy? Tam tez nie dają za darmoche. Mozna kupic w butiku gdZie sprowadzają odzież od Pl producentów Ale tam tez bluzka ponad 20 zł, to lepiej dołożyć te 15 i kupic cos modnego w sieciowce.Wg mnie ceny w sklepach sa wysokie za komplet trzeba dac ponad 100zl dobrze a kupi sie 3 na krzyż. Sa firmy co prZeginaja z cena jak benetton gdzie wcale jakość nie jest powalająca. Tam cienka bluzka z nadrukiem potrafi ponad 70 zł kosztować.

Gość gość
absolutnie to i inne bzdety kupic bo tego za komuny nie bylo a tera jest 333 www.youtube.com/watch?v=lEOYQzjmKVs