Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaJedna11233

Pomóż postrzelonemu psu!

Polecane posty

Gość TakaJedna11233

http://www.siepomaga.pl/f/rtoz/c/1744 Miś został postrzelony śrutem i cierpiąc przeraźliwie czekał na pomoc... Teraz zbiera na operację oraz wózek. Ma niedowład tylnych łap. Piesek pilnie potrzebuje pomocy. Pomagajcie, wpłacajcie ile możecie i udostępniajcie, uratujmy go i pomóżmy w nowym, lepszym życiu, wystarczająco się nacierpiał.

Gość gość
Cieszę się, czytając właśnie takie posty ! Trzeba pomagać , nie ma nic piękniejszego niż wzajemna pomoc ,a dobro do nas wraca. Na tej stronie można też klikać w darmowe linki dzięki którym się pomaga , jest taka zakładka : klikacze Niech każdy z was wpłaci na tego pieska chociaż po 1 zł ! Naprawdę wydaje się że to nic nie znaczy , i szkoda tylko czasu , ale jeżeli każdy dorzuci tyle na ile może sobie pozwolić , na 1 zł , albo 10 zł , albo 50 , albo 200 , to razem uzbieramy na pomoc.

Gość gość
Sory ale mimo ze kocham zwierzeta uważam że w takich rpzypadkach pies powinien być uspiony. Nie rozumiem tego zeby na siłę ratowac zwierzaka któr będzie inwalidą do końca zycia!

Gość gość
W takim razie , każdy człowiek który trafia na wózek , także powinien według ciebie być uśpiony ? Jesteś za eutanazją ? Ja uważam że zwierzęta tak samo jak i ludzie mają prawo do życia , nie traktuje ich jak gorsze stworzenia Piszesz, że kochasz zwierzęta Twoja miłość chyba przejawia się tylko w głaskaniu , zabawie i podziwianiu , co to prawdziwa miłość do zwierząt , to niestety , ale nie masz pojęcia Wpłacajcie kochani , każda złotówka się liczy

Gość gość
Ludzie nie porównujmy psa z człowiekiem bez przesady. Tak kocham zwierzęta mam 2 psy i kota i szczerze mówiąc wolałabym mojemu psu w takim przypadku ulzyć i go uśpic niż ratować go i zeby męczył się całe życie. Dla mnie takie desperackie próby ratowania są bardziej okrutne niż uśpienie psa. Ja tego nie pojmuje!

Gość gość
Te pieniądze lepiej przeznaczyć na pomoc chorym czy głodnym dzieciom A nie psu , którego najlepiej uśpic Niektórym z Was zupełnie już odbiło, zwierzeta są dla Was ważniejsze od ludzi

Gość gość
A po co psu te buty, skoro został postrzelony śrutem?