Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak byście zareagowały na takie słowa ze strony matki waszego faceta?

Polecane posty

Gość gość

"Eeee Anka była ładniejsza". Anka to jego ex. To było moje pierwsze spotkanie z nią i pierwsze słowa jakie od niej usłyszałam :( Nie wiedziałam co mam powiedzieć. Szok po prostu

Gość gość
Najwidoczniej jego matka jest ograniczona, ja bym na taki tekst "Matka mojego byłego nie dość że była bardzo atrakcyjna to inteligetna, szkoda że pani jest jej przeciwieństwem" A faceta zostawiła, jak wychowała go taka prostaczka to musi być niezłym prostakiem.

Gość gość
wspolczuje Ci na Twoim miejscu przy nastepnej wizycie u tesciowki powiedz: Kochanie duzo myslalam i doszlam do wniosku ze (i teraz bardzo glosno) SKORO ANKA BYLA LADNIEJSZA to moze wroccie do siebie. ja na twoim miejscu bym nie wytrzymala i wyszla w tamtym momencie. a ze tesciowa trzeba tolerowac cale zycie i sie z nia doghadywac to tymbardziej dla mnie nie mialoby to sensu.

Gość gość
Moja teściowa do dziś trzyma w albumie zdjęcie byłej dziewczyny mojego męża z którą chodził całe 2 tygodnie :) A nasze relacje są raczej dobre.

Gość gość
Trzeba bylo powiedziec, ze moze I ladniejsza, ale rownie prosta jak pani. Coz, rodziny sie nie wybiera, ale co sie liczy, to jak twoj chlopak na to zareagowal. Jesli nic nie zrobil to wspolczuje...

Gość gość
No przykro mi, głupio bym się poczuła, długo był z tą poprzednią? To musi być spowodowane albo tym że była bardzo związana z tamtą dziewczyną i chciała dopiec synowi, albo bardzo często zmienia dziewczyny i nie przywiązuje do tego totalnie wagi, albo jest prosta na maxa, albo po prostu wredna. Nie wiem co gorsze :)

Gość gość
Chociaż jestem facetem, rozumiem, co czujesz. Mojej matce też się nie spodobał mój Marek.