Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka123tg

Czy to ciąża?

Polecane posty

Hej Wam:) Mam pewien problem. 1,5 miesiąca temu kochałam się z chłopakiem. Oczywiście zabezpieczeniu, ale wcześniej były "pieszczoty" i od razu przeszlismy do sexu. Okres miałam mieć we wrzesniu i do tej pory brak. Faktycznie nie raz miewałam nieregularny i zdarzało się że go też nie miałam ale nie aż taki czas, w ostatnim czasie też troche mi sie przytyło. I zanim zrobie test chciałam sie upewnic czy to mozliwe ze jestem w ciazy i kiedy by mogły być pierwsze objawy ( oprócz okresu).

Gość gość
Pierwsze objawy sa juz na drugi dzień. Najpierw tyjesz, potem rosna piersi (za jakas godzine), a na koncu pojawiaja się dwie kreski oczywiście na czole. Jezuuu.... zaczynam watpic w sens rodzenia i wychowywania dzieci, jak widze cos takiego!

Gość gość
Ha ja myślałam co miesiąc że jestem w ciąży, różnica jest taka że zajść w nią chciałam i zawsze okres się spóźniał :) i okazało się że to nic innego jak problemy z hormonami

Gość gość
Test ciążowe kosztują jakieś 10 zł. Kup i zrób, a nie pytaj na forum. Jeśli uprawiałaś seks zawsze istnieje jakieś ryzyko zajścia w ciążę.