Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pysioolowa

pilnie potrzebuje 5 tysiecy ;(

Polecane posty

witam. potrzebuj***ardzo pilnie 5 tys. wiem ze to duza kwota, ale mam dziecko a moj chlopak trafil do wiezienia, musze go szybko wyciagnacn ;((((

Skoro tam trafił- widocznie zasłużył, a ty masz zamiar się dla niego zadłużać? I myślisz, że ktoś tutaj poprosi o nr konta do przelewu?

Gość Pan Tadeuszt6
ja ci chetnie pożyczę

Gość gość
Nikt Ci nie pożyczy od tak 5 koła. Weź pożyczkę w providencie, vivusie i od znajomych. Powodzenia

Gość gość
ja potrzebuje 500zł i mi nikt nie pomoże.. aty 5 koła :D

Gość gość
Ale ludzie to mają pomysły:)

Trudno niech siedzi jakbyl niegrzecznych. Niestety ale musisz teraz myslec za co nakarmic dziecko a nie wyciągnąć dupka. To powinno byc twoim priorytetem.

Gość gość
Jestes smieszna autorko, myslisz ze ktos Ci z kafe pozyczy 5tys na jakiegos kryminaliste? Kretynka i tyle

Gość Miś_Coralgol
Pod warunkiem seksu, to mogę pożyczyć

Gość gość
tera takie czasy ,że taką kwotę mogę jedynie pożyczyć co najwyżej mamie. tobie na pewno nie

Gość gość
ja potrzebuje tylko 4 tyś mam vat do zapłacenia 4100zł za ten kwartał a na koncie niecałe 5tyś ;/

Podaj mi swoje namiary a z checia pomoge. Zadzwonie do opieki spolecznej zeby sprawdzili czy twoje dziecko jest nakarmione I zadbane. Mysle ze to bedzie najlepsza forma pomocy. Moze przemyslisz cos...

Gość gość
A ja potrzebuje 3 tysiecy,zeby wstawic zeby ;-( mialamnkiedys wypadek poszlo 6 zebow reszta sie sypie ;-( porazka i nie z kad wziac ;-(

Gość gość
no przecie na pewnaka on zdradza czy ci hormony z c**y mozg ugniezdzily ze tego nie widzisz 000 www.youtube.com/watch?v=5DQzoWLDm7w

Gość gość
Ja bym pozyczyl gdyby byla gwarancja zwrotu. Tylko tu sciemniacie i pewnie guzik bym zobaczyl ale jak chcesz to podaj nr telefonu. Zadzwonie do Ciebie i pogadamy,wtedy ocenie czy warto. I bez glupich tekstow,ze nie podasz na forum swojego nr bo mozna kupic zestaw startowy.

Gość gość
Pożyczki na dowód od 100zł do 15.000zł w 30minut Do 6.000zł na 60dni za Darmo, 100% Online na Konto Wypełnij bezpłatny wniosek tu: https://xchwilowki.pl/chwilowki/szybka-gotowka/ Wszystko załatawisz przez internet bez wychodzenia z domu!