Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w życiu nie znajdę po żadnej kobiety

Polecane posty

Gość gość

jedna miala juz 5 facetów druga przeklina a juz myślałem ze fajna z niej dziewczyna bo sie fajnie zaczola rozmowa ;/

Gość gość
każda bluzga. Bluzganie to żadna ujma. Zobacz jak w stanach buzgają...faki lecą na lewo na prawo i hooy ..cienki jestes i dlatego:classic_cool:

Gość gość
po co ci kobieta, kazda pooy****a jak ruskie kombinerki :classic_cool:

Gość gość
nie chce przeklinającej kobiety co wtym cienkiego i co wtym przyjemnego jak kobieta klnie nic!

Gość gość
Zacznij od znalezienia słownika, potem kobiety :P

Gość gość
ehh czemu musicie przeklinac niema pozadnych ani jaka z afryki wziasc bo polek juz niema dlamnie chyba zadnej albo brzydkie niezadbane albo ladne i tez brzydkie wzasadzie

Gość gość
Bo kląć trzeba umieć, cieniasku.. dlatego cie zadna nie chce, bo chodzisz na wyklady do kółka różancowego...w jakim swiecie ty zyjesz..te czasy juz daawno minęły...poszukaj moze w kościele jakiejs..lolku ;)🖐️

Gość gość
ehh czemu musicie przeklinac niema pozadnych ani jaka z afryki wziasc bo polek juz niema" X Sprowadz tu laske z ebolą eheheheheh lol :D:D:D

Gość gość
w jakich czasach żyje zyje w czasach wartości szacunku ehh moze mialem problemy ale czemu kobiety zdradzily mnie z inymi ? dobra trudno . to ze klniesz to jestes koks jestes zwyklem raperem gimbazowym to ociebie swiadczy klniecie , dlamnie to jest sztuka nieprzeklinac a nie jak osiol sluchac tv

Gość gość
choćby miala abole ale przez chwile byłbym szczęśliwy przez chwile ;/

Gość gość
a tak to bede szukal dobrej kobiety albo nie wytrzymam i oleje zasady .

Gość gość
skoro tobie zadna nie pasuje to nie miej pretensji ze jestes sam

Gość gość
bo nie umiesz akceptowac ludzi, takimi jacy są..pochopnie wyciągasz o kims wnioski, a jesli tak postępujesz to niekogo nie znajdziesz..:-O

Gość gość
pochopnie wnioski no jak kobieta nie jest dziewica to jaki pochopny wniosek ? można wybaczyć ale juz nigdy nie bede mial dziewicy , co ja mam obnizyc kryteria do zera i brac prostytutki ehh może nie dziewice ale czemu mam byc drugi ? czemu nie moge być szczęśliwy tylko drugi !

Gość gość
masz wypaczony pogląd na życie, w naturze nie ma czegos takiego jak przywiązywanie wagi do dziewictwa osobnika płci zenskiej..nawet u naczelnych... pani małpa moze miec dzieci z dwoma panami małpiszonami i nie narzekają, a ty sie przejmujesz jakimis głupotami.. musisz sie przystosowac bo bedziesz prawikiem do konca zycia :D

Gość gość
nic nie musze , niestety musze byc nie szczesliwy az do smierci .

Gość gość
pozatym nie dziewica to znaczy ze sie nie szanowala ale jesli ktos ja zg****il czy cos w tym stylu to jak najbardziej rozumie