Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dałam matce w ryj i ją oplułam..

Polecane posty

Gość gość
Bo wynajem jest drogi a nie chcę dzielic pokoju z obcym człowiekiem. Tutaj mam przynajmniej siostry.. i się wspieramy nawzajem. Ale i tak zamierzam czegoś poszukać i się wyprowadzić.

Gość gość
to wyprowadz sie z siostra ktora tez juz jest pelnoletnia i moglaby tez pojsc do pracy a razem bedzie wam latwiej. co do Twojej matki to nawet mi jej szkoda bo spadla na samo dno i musialby sie kolo niej znalezc ktos naprawde madry aby dostala bodziec do checi zmiany. Spojrz na matke jak na czlowieka moze ma za soba jakies ciezkie przezycia ktore ja oslabily a wiadomo slaby czlowiek nie chce nad soba pracowac tylko sie poddaje pijąc i cpając a wtedy moze byc za pozno na poprawe bo trzeba wtedy jeszcze wiecej sily na pokonanie tego niz jak to sie zaczelo. zreszta powinnas wiedziec ze pijana i nacpana osoba ma swoja rzeczywistosc wszystko sie w mozgu miesza wiec powinnas juz po swojej matce przestac jechac i podjac w koncu meska decyzje teraz albo szukasz mieszkan w tym celu wystarczy wpisac adres w necie albo dalej siedzisz uzalajac sie nad soba

Gość gość
musisz ja przeprosic od tego zalezy twoje szczęście potem musisz isc do spowiedzi i powiedziec ze złamałeś 4 przykazanie i in e a grzechy a potem modlic sie z siostro o jej nawrócenie mozesz kupic jej kudzu root tylko ze efekty zaczna sie po miesiacu czasu mozeszdawac jej po tajemnie bedzie tylko sie nie wystrasz jak bedzie wymiotowała po wódce

Gość gość
masz łatwiej jak mieszkasz w wawie,znajdziesz prace łatwiej i w ogóle,wez siostre i cos wynajmijcie,ja mam tez bardzo zle w domu ale mieszkam na małej wsi i w okolicy pracy nie ma,zero szans na wyprowadzke,psychicznie zresztą jestem wrakiem i nie mam sił na nic