Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

K L A K I ER azrael

Dlaczego mnie nigdzie ludzie nie lubią?

Polecane posty

RodzinaOd urodzenia tylko krytyka, przekleństwa w moim kierunku i każdy życzył mi fizycznej roboty.Podstawówka i Gimnazjum92% osób w szkole mnie nie lubiło a nic im nie zrobiłamTechnikum to samo, jeszcze nauczyciele chcieli mnie skierować do zawodówki, w sumie to mogłam iść ale matka się nie zgodziła a nauczyciel powiedział, że albo zawodówka albo liceum, w sumie to to, że klasa mnie zaakceptowała było sprawą wychowawczyni, która broniła mnie też przed nauczycielami i wymusiła na nich, by w drugiej klasie mnie puścili. Potem mnie z każdej pracy zwalniano, pod pretekstem, że sobie nie radzę a po prostu robiłam to trochę wolniej niż inni ale wszystko robiłam dobrze, ścierwa.

Gość gość
Mam podobnie. Co więcej zawsze jestem miła dla wszystkich. Może dlatego? Po prostu mnie nie szanują....

Gość gość
wlasnie dlatego ze jestescie mili ale , pamietajcie jedno ci co wami pomiatają to kreatury z kompleksami którzy szukaja sobie takich wlasnie ludzi milych spokojnych uprzejmych aby moc swoje kompleksy leczyć takze ,na takie patałachy kładzcie lagę :)