Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolna a on zajety

romans z zonatym

Polecane posty

Gość wolna a on zajety

Odeszlam od meza alkoholika, bylam wierna do konca. Teraz jestem wolna, nie mam pomyslu na zycie. I spotykam go...Chłopaka ktory podobal mi sie jakies kilkalat temu. Rozmawiamy duzo, jest wrecz idealny, spotykamy sie od kilku tygodni jako przyjaciele, i padła propozycja czegos wiecej Wszystko byłoby ok, ale on ma zone, zadbaną, ale nie kocha jej, nie sypiaja ze sobą, mijaja sie. a ja niewiem czy w to brnac, czy zostawic to.

Gość gość
jasne, nie kocha jej, nie sypiają ze sobą, jest z nią wyłącznie z powodu dzieci- serio taka naiwna jesteś?

Gość gość
Ha ha ha,stara piosenka :):) nie kocha,żona go nie rozumie,mijają się etc.Będzie cie bzykał bo widać ze jestes chętna a pozniej puści kantem.Ale baby są durne ha ha :):):)

Gość gość
wolna a on zajety dziś Jak to nie masz pomysłu? masz pomysł zając się żonatym. Chciałabyś być na miejscu tej zdradzanej żony????? urzekła mnie ta twoja paplanina.

Gość wolna a on zajety
nie chcialabym byc na jej miejscu, dziecko maja jedno na weekend, w tyg jest u babci jej matki, ona ciagle chodzi na zakupy, do kolezanek itp(tez dziwne), a on albo koledzy, albo w domu. podoba mi sie nadal.

Gość gość
,żony nie zostawi, pobzyka Cię, a jak mu się znudzisz, to poszuka następnej, nie rozumiem Cię kompletnie- niby kobieta po przejściach, a zero zdrowego rozsądku, jak on jest łachudrą, to przynajmniej Ty miej w sobie jakąś kobiecą solidarność

Gość wolna a on zajety
a jak wygladaja takie spotkania z zonatymi?

Gość gość
A kogo się pytasz jak wyglądają? tutaj sa normalne kobiety,nie takie co to szukają szczecia rozbijając zwiazki małzeńskie,

Gość gość
a jak mają wyglądać? w ukryciu, wtedy kiedy on będzie miał czas, będziesz jak dziewczyna na telefon, więc jeżeli chcesz jako taka funkcjonować, to przynajmniej bierz za to pieniądze

Gość gość
sranie w banie , korzystaj ile się da, życie jest za krótkie aby sobie przyjemności odmawiać

Gość gość
jeśli mieszkasz sama - będzie ciebie odwiedzać na miłe kolacyjki lub lunche....a ty będziesz deserkiem

Gość gość
Są przypadki ze "żonaty" nie będzie odrazu traktował innej jako deser czy laskę na telefon. Może komuś się już w małżeństwie nie układać, można ze sobą nie sypać ale męczyć się chociażby ze względu na dziecko. Chyba takiej osobie należy się jeszcze szansa na normalny związek życie itp. W końcu kiedyś się rozwiedzie i może z taka jak wolna a on zajęty stworzą coś wspaniałego czego jej życzę.

Gość gość
2014.11.02 idiotko męczy to on się z tobą, bo sie nie chcesz odczepić od jego nogawki. odwal się suko od cudzego męża a zobaczysz sama jak facet od razu odżyje

Gość msiwy
Witam romans z żonatym niema szansy i tak Cię zostawi wypróbuj ,powiedz mu że jesteś w Ciąży a zobaczysz jego reakcje to że żone nie kocha i nie sypia z żoną jest czyste kłamstwo pozdrawiam serdecznie wszystkich na tym Forum tych zdradzonych i tych zdradzających .Proszę pamiętać że budowane szczęście na cudzej krzywdzie kiedyś się odwróci m1940@o2.pl

Gość Obcy Astronom
chcesz sie wiazac z facetem, ktory zdradza swoja zone z inna kobieta i ma gdzies swoja rodzine? ten sam los prawdopodobnie spotka i ciebie. Zdrada to przyczyna charakteru mezczyzny a nie braku milosci bo mezczyzni nie wiaza sesku z miloscia tak jak to robia kobiety. Facet, ktory zdradza ma to w swoich genach i zadna milosc tego nie zmieni

Gość kiedys kochanka
Przerabialam to kiedyś i nie polecam. Trwalo to ok roku. Fajnie spotkania po kryjomu z******ty seks itp ale przestalo mi to wystarczac. Obecnie mam z******tego chlopaka a tamtego milo wspominam i tyle. Nie Chcialabym sie juz w takie cos pakowac mimo ze do konca udalo nam sie zachowac dyskrecje.

Gość gość
A ja mam odwrotny problem...jestem mezatka a od pewnego czasu zaczelo iskrzyc miedzy mna i kolega z pracy. Myslalam najpierw ze to tylko taki flirt ze oboje potrzebujemy odskoczni ze przytlacza nas codziennosc. Probowalam o nim zapomniec az do momentu kiedy mi wyznal ze rozstal sie z zona...od tego czasu non stop o nim mysle...zrozumialam ze mi na nim zalezy ale tez nie chce odchodzic od meza. On ma czysta sutuacje a ja sie boje co teraz...do tego codziennie widze go w pracy co nie ulatwia sytuacji...

Gość gość
sama napisałaś - nie chcesz odchodzic od męża, nic wiecej nie trzeba pisac

Gość gość
Do tych wszystkich ktorzy na tym forum krzycza ze nigdy by nie zdradzili ze maja idealne zwiazki i mysla tylko o rodzinie. Nie wierze w to...tez tak mowilam do czasu. Zycie potrafi nas zaskoczyc i my mozemy zaskoczyc samych siebie. Jesli ktos sie zarzeka ze nigdy nawet nie pomyslal o zdradzie i nie pomysli to albo udaje albo poprostu nie ma okazji i zazdrosci tym co maja.