Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do les

Polecane posty

Gość gość

Jestem kobietą i mam 35 lat. Nie jestem lesbijką ale wyczuwam jakieś fluidy od znajomej, którą poznałam na aerobicu. Tzn lubię przebywać w jej towarzystwie i czuję, że jest w jej spojrzeniu coś nietypowego, czego nie umiem określić. Kiedy patrzy mi w oczy to przechodzą mnie dreszcze. Po czym mogę poznać, że to coś wiecej niż tylko sympatia do mnie, bo dużo gadamy ostatnio i czuję, że mnie lubi. Ja chyba się nią zauroczyłam bo cały czas o niej myślę. Chciałabym wiedzieć, czy jeśli ja czuję, że coś wisi w powietrzu to jakie jest prawdopodobieństwo, że ona też. Do innych tego nie czuję.

Gość gość
Ja jestem lesbijką i kocham się w kilka lat starszej hetero kobiecie. Też wyczuwam magię w spojrzeniu. Tylko jakie są szanse że ja też mogę się jej podobać? Krępuje cię jak ona na Ciebie patrzy? Napisz coś więcej.

Gość gość
Trochę mnie to deprymuje ale uwielbiam to i czuję, że mogłabym patrzeć jej w oczy całe życie.

Gość gość
Tą dziewczynę, która mi się podoba chyba też.. pojawia się jakieś takie dziwne napięcie kiedy się w siebie wpatrujemy. Ona zazwyczaj spuszcza wzrok jako pierwsza. A Ty całe życie byłaś hetero? Ja to się stało że spodobała Ci się kobieta? Nie odczuwasz wstrętu na myśl o sexie z nią?

Gość gość
ja tez lubie kobiety

Gość gość
"Chciałabym wiedzieć, czy jeśli ja czuję, że coś wisi w powietrzu to jakie jest prawdopodobieństwo, że ona też. Do innych tego nie czuję" x A ile razy "czulas ze cos jest w powietrzu" w stosunku do faceta i ilu z nich potem okazywalo sie nie tym?

Gość gość
Nie odczuwam wstrętu na myśl o seksie z nią ale z pewnością nie posunęłabym się do pewnych rzeczy, np lizanie wiadomo czego itp. Najbardziej chciałabym się z nią poprzytulać i pocałować.

Gość gość
A może być do bi? Po prostu ją zapytaj. Nie ma takich rzeczy, po których można poznać uczucia. Ew. poducz się mowy ciała, ale u kobiet czasem trudno zauważyć różnicę między sympatią a pożądaniem :P

Gość gość
Jestem kobieta i jestem bi. Zawsze poznam geja a jeśli chodzi o dziewczyny to jest trudniej ale nie jest to niemożliwe. Jeśli patrzy ci głeboko w oczy to jest coś na rzeczy bo kobiety zwykle tego nie robią.

Gość gość
Ile masz lat autorko?

Gość gość
ludzie nie umiecie czytać? autorka napisała ile ma lat. Swoją drogą co za różnica ile ma lat. Jest lesbą a nic z tym nie zrobi.

Gość gość
Lesba by nie miała oporów przed lizaniem ci*pki.

Gość gość
ja tez bym nie lizala

Gość gość
A ja owszem. Któraś chętna? 22 l. Warszawa :)

Gość gość
to od szatana pokusy pochodzi

Gość gość
gość wczoraj A ja owszem. Któraś chętna? 22 l. Warszawa usmiech.gif hej takiej około 80+ też wyliżesz? Jestem chętna no i jeszcze full sprawna też Ci zrobię co nieco;) Jak jesteś chętna podaj e-maila.

Gość gość
Provo

Gość gość
Czemu prowo? Mam bardzo podobną sytuację, tylko lat nieco mniej ;) Tylko, że ja wiem, że jestem bi

Gość gość
Ile masz lat kim ona jest?