Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy facet ma prawo chciec dziewicy

Polecane posty

Gość gość

? interesuje mnie co o tym kościół mysli nie wasza opinia

Gość gość
kogo obchodzi co kosciol mysli. to nie sredniowiecze

Biała suknia u panny młodej symbolizuje czystość więc całkiem logicznie można wnioskować, że panna młoda powinna być dziewicą.

Gość gość
gość dziś to idz do zachrystii i zapytaj

Gość gość
wspolczesnego czlowieka nie interesuje co myśli o tym kościół lolku. Ty odstajesz od reszty i dlatego masz problem:classic_cool:🖐️

Gość gość
ehh ja chce dziewice czy to grzech ?

Gość gość
jesli chce dziewicy , i jakby jakas byla kobieta nie dziewica i np przestałbym znia gadac czy to jest grzech .czy mam prawo wymagać by kobieta byla dziewica uparcie ? czy nie mam prawa i to jest grzech ?

Gość gość
gość dziś ehh ja chce dziewice czy to grzech ? Xto nie grzech - to choroba psychiczna, idz sie lecz

Gość gość
boże co za psychol. jak dziecko 'przestałbym gadać z Basią bo Baaasia jest głupia!. Stop. Basia nie jest dziewicą, więc powinna być spalona na stosie.

Gość gość
nie spalona tylko nie chcialbym miec takiej zony i ja nieszukam przyjaciulki tylko dziewczyny

Gość gość
hahaha wybolcowane jak się bronią:)

gość dziś nie spalona tylko nie chcialbym miec takiej zony i ja nieszukam przyjaciulki tylko dziewczyny X Z taką ortografią to nawet nie masz co do burdelu wchodzić, bo k-rwa zna lepiej zasady ortografii niż ty :classic_cool:🖐️

Gość gość
lemy idz zedrzyj łacha co?

Gość gość
nie interesuje mnie twoja np opinia mnie inych opinie interesuja

Gość gość
wybolcowane ? to ci powiem, że ja JESTEM dziewicą, ale jakby jakiś facet uznał, że jestem z takiego powodu wartościowsza, walnęłabym go w ryj . Nie cierpię takiego średniowiecznego myślenia. Nie lubię tez stereotypów, ale czasami naprawdę myślę, że z polskimi facetami jest trochę coś nie tak

Gość gość
gosc 19;17 sciemniasz pewnie albo klamiesz raz a dwa niemartw sie szukam normalnej dziewicy ehh zycie jest pindolniete wykonczy mnie to he he no no skoro niemialem wartosci bvy byc pierwszym to juz musze byc sam .

Gość gość
zostala mi masturbacja bo kobiety maja mnie w d***e nie chcialy mnie wolaly kogos inego wartościowszego widocznie

Gość gość
gość dziś na prawdę nie czujesz sie z tego powodu dumna,że cie nie obracali ile chcieli a ożenili się z innymi???? wydaje mi się że taki ktoś ma szacunek do własnego ciała i nie podkłada się jak suczka. Sa takie co to penisów w swoim życiu miały więcej niż makaronu zjadły:):):) i jeszcze nosża głowę do góry ha ha ha:):)

Gość gość
Niczego nie ściemniam. Weź się nie osmieszaj, bo powtarzasz w kółko utarte populizmy często mające niewiele wspólnego z prawdą. Twój związek będzie mniej wartościowy, bo dziewczyna miała powiedzmy 3 lata chłopaka i z nim chodziła do łóżka? z jakiej racji? powiem ci coś: problem jest w TOBIE, nie w niej. To ty masz niską samoocenę i doszukujesz się kłopotów i problemow w takim czyms. Bo to jest neutralne.. Proponuję ci psychologa. gość dziś Nie, bo nie uważam uprawiania seksu za brak szacunku do swojego ciała. Wręcz przeciwnie, dla mnie to dziewczyna odmawiająca sobie seksu z facetem, którego (tym bardziej długo!) zna i jej się podoba, i z wzajemnością, mimo że ma na to wielką chęć, pokazuje brak poszanowania dla własnych odczuć kierując się cudzymi. CHYBA, że jest np.katoliczką, i po prostu nie uprawia seksu przed ślubem dla zasady - to jak najbardziej szanuję, jeśli jest to JEJ wybór, indywidualny, a nie lęk przed posądzeniem o bycie latawicą przez takich jak wy. Zachowujecie się, jakby miały istnieć jedynie dziewice i takie, co mają 20 partnerów na tydzień.. popadacie w skrajności. Ja jestem 21 letnią dziewicą wiecie dlaczego? Nie dlatego że jestem totalną paskudą albo coś w ten deseń; paru chętnych do zaciągnięcia mnie do łóżka było; ale dlatego, że nie nadziałam się na kogoś, kto naprawdę mi się podoba i jest charakterowo podobny do mnie. Z takim kimś pójdę do łóżka i nie wtedy, kiedy minie jakiś limit czasowy (choć też niekoniecznie od razu, fajnie jest podsycać dreszczyk :)).

Gość gość
Aha, i ja nie wierzę w takie coś jak małżeństwo, więc mnie nie obchodzi, czy ktoś chce się ze mną ożenić. Poza tym nie bardzo rozumiem; dlaczego sugerujesz, że to akurat nie ze mną ktoś chciałby poczynić ten czyn? :P ty naprawdę jesteś tak naiwny, że myslisz, że faceci się nie bzdyczą ze swoimi laskami już przed ich ślubem i aż tak oceniają stopień dziewictwa?

Gość gość
noto jestes brzydka prawdopodobnie i z niewlasnego wyboru jestes dziewica , i nieszukam ateistki wiec poco sie wypowiadasz w ogóle

Gość gość
gość dziś gośc z 19.42 to ja,jestem kobietą.Męzatką od lat.Pracuję babińcu jakim jest sł.zdr.Nasłuchałam się tyle od młodych dziewcząt że uszy puchły.Nie mów mi o seksie z miłości do faceta z ktorym jest się związaną,to normalne.Jesli mowa o tych co to traktują go jak sport to tylko takie które poznają pana rano i wieczorem sa z nim w łóżku.Takie sa teraz kobiety.Niestety taka jest prawda. A to że ty nie przywiązujesz wagi do swojego dziewictwa to powodem jest integrowanie sie z tymi co lubią szybki by nie wypaść na gorszą od nich.Skoro jestes tak tolerancyjna w tym temacie to widać masz problem ...... I nie wysyłaj dziecinko innych do psychologa bo sama go potrzebujesz bardziej niz ci sie wydaje.A moze i klinka urody by sie przydała.

Gość kalafiorowa
hahahha.......kolejny smieszny temat. a może panowie odpowiedza mi na pytanie.......po co kobieta ma się "szanować" skoro facet jest już używany lub się puszcza na prwo i lewo? jestem w stanie zrozumieć prawiczka, ze szuka dziewicy, ale facet używany!!!!! chyba sobie jaja robicie chłopaki. w ogole jak smiecie szukac dziewicy sami bedac już po inicjacji seksualnej. jedzcie do muslimow i tam szukajcie dziewic, bo niestety ale macie mentalność arabow, chociaż tak ich nie lubicie, a podobieństw więcej niż wam się wydaje. Na szczęście kobiety w pl nie musza już wychodzić za az ani nie musza nic.....i to jest piękne a wy flustraci idzcie na d***** czy na recznym , bo takich używanych szmaciarzy żadna dziewica nie powinna się tknąć.....

Gość gość
Tak,miód warunkiem, ze sam jest prawiczkiem.

Gość gość
Nie byłoby inicjaji seksualnej gdyby nie było podaży dziewek.

Gość gość
kalafiorowa dziś na widok faceta baby dostają małpiego rozumu.Jedna przed drugą która lepsza i szybsza w te klocki. hi hi Jest was więcej jeden facet przypada na 2,5 baby a żadna nie chce być starą panną to nawet rozbija związki małzeńskie.