Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adidasadidas

Jak dodać pewności siebie i poderwać faceta?

Polecane posty

Mam 20 lat i strasznie pociaga mnie kolega który jest o 10 lat starszy. Dość często się widujemy, w tygodniu przelotem a weekendy raz ja z przyjaciółką chodzimy do niego lub on do nas. Nieraz bywamy u niego w pracy. Zawsze moja przyjaciółka inicjuje spotkania lecz to ja mówie co ma do niego pisać, osobiście pisałam z nim pare razy, on tez pisze do niej ale nic szczególnego lecz jak przychodzi do spotkania to on bardziej rozmawia ze mną i żartujemy też razem. Mimo tego wieku wcale sie tak nie zachowuje, jest świetny, ma duuże poczucie humoru, bardzo dobrze sie z nim dogaduje. Ogólnie znam go od dzieciaka ale dopiero teraz złapaliśmy kontakt. Jest przystojny i ma duże zainteresowanie u kobiet.. Podoba mi sie bardzo i chciałabym coś z tym zrobić, obydwoje mamy duzo wspolnych tematów, kiedyś jak troszke wypił chciał żebym mu dała buziaka w usta jak wychodziłam, złapał mnie tez za biodra, tyłek. Niby rzuca teksty do mojej przyjaciółki typu "kiedy ślub" itd. Ogólnie ona jest ładna i bardzo chudziutka a ja nosze rozmiar 42. Ona z nim "flirtuje"(-jeśli można to tak w ogole nazwać) ale to tylko taka sobie bo nie chce tyle starszego chłopaka Obydwie za nim szalejemy :) Zawsze widujemy się we 3. Jestem zazwyczaj odważną i bardzo szczerą kobietą lecz w stosunku do niego? nawet nie potrafię, w życiu nie zaproponowałabym mu sama spotkania.. , wiele razy usłyszałam, ze jestem nadzwyczaj dorosła jak na swój wiek. Z tego co słyszę mam ładną buzię, lecz rozmiar odbiera mi pewność siebie.. Kiedyś nawet robiłam mu jedzenie i do dziś mnie wychwala :P zaś moja przyjaciółka bardzo nie lubi gotować.. Zawsze wcyhodzi na to, ze więcej pamiętam i więcej wiem o nim niż ona.. w jego oczach widac że to lubi ;>

Gość gość
Zanim ewentualnie udzielę rady, zapytam najpierw czy jesteś pewna,że twoja koleżanka nie podrapie ci twarzy jak sprzątniesz jej tego faceta?

Obydwie za nim szalejemy, to fakt ale ona nie chce tyle starszego faceta, sama mi to mówiła :) poza tym kocha jeszzcze byłego faceta z ktorym była 5 lat i sama mowi ze nie moglaby być z żadnym innym ani nawet sie całować.. więc odczytałam to jako sygnał, ze ona go nie chce ale popisać i poflirtować z nim moze

Gość gość
płacisz do 21:00 tyle co za połączenie tel.

Gość gość
niech ktoś doradzi...:-P Ja nie widzę właściwie problemu, skoro macie ze sobą kontakt. Gorzej by było gdybyście nie mieli możliwości spotkań, rozmowy. Następnym razem może pokieruj rozmowę tak aby coś zasugerować, chociaż gdyby facet chciał czegoś wiece, może do tego czasu sam by soc zainicjował.