Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego grubaskom mówi się ze maja ładne twarze?

Polecane posty

Gość gość
Bo często mają ładne twarze :) także część ludzi z twarzy ładniej wygląda przy wyższej wadze.

Gość gość
Haha dobre gosciu wyzej,tłuszcz obrzydza rysy.

Gość gość
Bo ludzie czasami sie lituja nad ludzmi z nadwagą.

Gość gość
Młode dziewczyny źle wygladają jako grubaski, ale moje mama przed 60 z lekką nadwaga wygląda lepiej niż chuda ciotka która jest pomarszczona. Skóra jest bardziej napieta i mama wygląda młodziej. A młodym dziewczynom no cóż, jak jest gruba to nie powie się, ze ma np. ładne nóżki, już prędzej piękno można zobaczyć w twarzy. Chociaż mi osobiście podobaja się lekko zapadnięte policzki a nie pućki.

Gość gość
To zależy jaką kto ma twarz. Gdyby na przykład Chodakowska utyła 10 kilo z twarzy wyglądałaby o wiele lepiej. Albo Paulina Chylewska ładniej wygląda teraz niż kiedy kilka lat temu była szczuplejsza. Nie mówię o osobach grubych, tylko o tym że niektórzy przy rozmiarze 34/36 wyglądają gorzej niż gdy mają rozmiar 40.

Gość gość
Zależy. Czasem mają całkiem ładne twarze a czasem nie widać im nawet oczu np. córka Grycanki :D

Gość gość
Czyli nadwaga wyklucza posiadanie ładnych rysów twarzy? jak taka osoba schudnie to na zawsze i tak będzie brzydka? gorszych głypot nie słyszałam. A ty się nie ośmieszaj zakładanymi od paru miesięcy wątkami o tym, żę grubaski są obrzydliwe i żadna nie może być ładna z twarzy, bo jesteś tak śmieszna, że aż żałosna.

Gość gość
Ale co takiego pieknego jest w grubej twarzy?

Gość gość
Gosciu 19:34 zamknij sie,tak jeśli gromadzi się na twarzy wtedy twarz niszczy sie,jak i skóra na twarzy.

Gość gość
Jeśli tłuszcz gromadzi sie na twarzy to ładna nie bedzie taka twarz,chyba ze mówimy o osobach które mimo grubawego ciała nadal maja szczupłe twarze.A kobiety nie moga miec grubych twarzy,bo u kobiet uroda jest bardziej okreslona jaka ma być.

Gość gość
.A kobiety nie moga miec grubych twarzy,bo u kobiet uroda jest bardziej okreslona jaka ma być. xxx taaaaaaa? a przez kogo?

Gość gość
Przez naszych kochanych męzczyzn...poza tym która twarz która jest oblana tłuszczem jest ładna nie oszukujmy się.

Gość gość
Tobie idiotko czegokolwiek by nie napisał to się będzieszu pierac. Jakim cudem tłuszcz może niszczyc twarz? prędzej odchudzanie niszczy, bo skóra może obwisać, jakby na to patrzeć. Mojej kolezance która miała 175 wzrostu i wychudziła się z 58 kg do 49 twarz tak 'wyemigrowała' i policzki się poprzesuwały że 7 lat starzej wyglądała. Więc nie tylko schodzac z nadwagi do normalnej wagi twarz może się 'poniszczyć'. Ciąża też deformuje wiele rzeczy, załóż wątek o obwisłych piersiach matek, a nie p********z o grubych. Jest masa grubych o ładnych twarzach i tyle,jak się jeszcze odchudzą to juz w ogóle, oczywiscie nie mowie tu o przypadkach 150 kg

Gość gość
Ano dlatego że mózg odruchowo stara się wychwycić najładniejszy element ciała a w tym przypadku twarz to jedyna ładna rzecz u tłustych

Gość gość
Sama jestes idiotką,no moze niektóre maciory maja ładne twarze ale to zasługa makijażu!!!!!

Gość gość
Adele ma mnóstwo profesjonalistów,którzy znaja się na makijażu no niestety tłuszcz nie tylko oszpeca ale tez zniekształca rysy.

Gość gość
ojej kolezance która miała 175 wzrostu i wychudziła się z 58 kg do 49 twarz tak 'wyemigrowała' i policzki się poprzesuwały że 7 lat starzej wyglądała. xxx Idiotko ja nie piszę ze tylko anorektyczki maja ładne twarze,ale jeszcze nie spotkałam kobiety która by miała ładny ryj gdy jest pulchna,no chyba ze ma kilo tapety ale to wiadomo wtedyn makijaz optycznie zmienia twarz wystarczy spojrzec na większosć gwiazd show biznesu.

Gość gość
bo niektóre mają ładne twarze, nie wszystkim nadwaga idzie w twarz.

Gość gość
A z tym sie zgodze,dlatego podkreśliłam że nie mam na myśli osób którym tłuszcz nie idzie na twarz.

Gość gość
a ja spotkałam dużo kobiet które mają ładne twarze pomimo nadwagi. Więc całkiem mozliwe, że ludzie mówiący te komplementy są szczerzy.

Gość gość
20:06 Ale o jakiej mówisz nadwadze?60 kg przy 170?

Gość gość
170kg to otyłość (chyba nawet olbrzymia), mówię o nadwadze

Gość gość
No ja mowie że z normalnej wagi zeszła do chudej .Ale NIE anorektycznej nie popadajmy w skrajnosci :D. to tylo przyklad na to jak odchudzanie też moż zmienić rysy na niekorzyść, a nie że otyłość to jest jakies pietno na mordzie -http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2lw3ryr&s=8#.VD1mnFSsVwA otyla i taka paskudna? normalna laska. znam ja.

Gość gość
Bo miały pewnie kilo tapety na ryju,a poza tym Ty jako kobieta odczuwasz moze sympatie do grubasek i przez to dostrzegasz w nich zalety,bo nie stanowia dla Ciebie zagrożenia.

Gość gość
Ja mówie o nadwadze np. 165 cm i 70 kg wtedy już twarz nie wyglada ładnie,no chyba ze nałozy kilo tapety...ale czym sie tu zachwycac ?

Gość gość
Jaka psychologia wieczorowa porą.. spróbuję ci to wyjaśnić łopatologicznie. ISTNIEJą kobiety z nadwagą z ładną twarzą bo uroda nie zależy od nadwagi ale od rysow twarzy i ktos moze zawsze potencjalnie jeszcz lepiej wygladac jak schudnie ale ogolna proporcjonalnosc urode twarzy KAZDY debil widzi jak waga to nie 150 kg chyba

Gość gość
w ramach poprawności politycznej , a coś trzeba czasem powiedzieć.Talii zero , nogi jak świńskie raciczki, brzuch i /rozlane , to zostaje twarz