Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przerwa od Antykoncepcji

Polecane posty

Gość gość

Witam, Mam mały problem nie za bardzo wiem czy to jest normalne czy nie i potrzebuje porady. Brałam tabletki antykoncepcyjne przez półtorej roku i tak jak zawsze zrobiłam przerwę. Przestałam brać tabletki 08/09/2014 miesiączkę dostałam 12/09/2014 i skończyłam mi się 16/09/2014. Tuż zaraz po miesiączkę miałam mocne bole przed okresowe i śluz nigdy wcześniej tak nie miałam. Bóle skończyły mi się tydzień przed kolejna miesiączka, śluz dalej był. Kolejną miesiączkę dostałam 05/10/2014 i koniec miałam 10/10/2014. I śluz znowu powrócił. Dodam że misiaczki nie miałam takiej jak zawsze. Tydzień przed miesiączka miałam lekkie plamienie w jeden dzień. Potem jak dostałam miesiączkę była bardzo lekka, zawsze miałam mocno obfite. Tym razem w dzień praktycznie jej nie było a w nocy pojawiała się tylko lekka. Do tego odkąd przestałam brać tabletki mam mocne i bardzo częste bóle głowy, wczoraj głowa mnie nie bolała ale za to bardzo słabo się czułam i pod wieczór kręciło mi się w głowie przez 3 godziny. Z gory dziekuje za odpowiedzi i porady.

Gość gość
musisz sie udac do ginekologa moze tabletki przestaly byc tolerowne przez twoj organizm i moze Ci zmieni. Musisz zrobic badania

Gość gość
Ja przestalam brac tabletki 08/09/2014 bo musze zrobic polroczna przerwe. I teraz cos sie zaczelo dziac nigdy wczesniej tak nie mialam jak robilam przerwy w braniu tabletek.