Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje dziecko nie lubi 90% potraw...lubi tylko smakołyki. Co robić ?

Polecane posty

Gość gość

Po prostu nie lubi, wypluwa, woli zjesc chleb z miodem niz obiad. Syn ma 8 lat :O

Gość gość
a jakby mu nie dać jeść - w sensie - nie zjadł, to do lodówki i na następny posiłek to co było ?

Gość gość
nie dawac mu w ogole obiadu, na kolacje zgłodnieje i polubi :D

Gość gość
Ośmiolatek chyba sam już sobie bierze jedzenie? A poza tym- co to za wyjście "nie dawać obiadu" skoro on tego obiadu i tak nie chce... Ja bym zadbała tylko o to żeby w domu nie było stale słodyczy do podjadania i śmieciowego jedzenia, a resztę niech je jak uważa, w końcu i chleb z miodem mu się przeje, sama w tym wieku byłam okropnym niejadkiem z niedowagą i nic strasznego się nie stało, z czasem zaczęłam wszystko jeść, z tym że niektóre rzeczy "na swoim" dopiero jako dorosła kobieta.

Gość gość
nie dawaj słodyczy, tych smakołyków, nie zmuszaj go do jedzenia, niech chodzi głodny, aż mu się zachce, tylko uwaga zacznij w piątek po szkole, sobota i niedziela wystarczy, żeby go ustawić, bo w tygodniu to jeszcze będziesz miała na głowie szkolnego pedagoga, pamiętam jak moja siostrzenica raz w życiu nie zjadła w domu śniadania, bo zaspała, akurat wtedy była w szkole kontrola kto nie jadł śniadania....oczywiście się szkoła zainteresowała :-P

Gość gość
ja tez nie mam nabozenstwa do obiadow ale wole kanapeczki na ostro daj chlopaka, jakos sobie damy rade :D zwlaszcza jak obiad bedzie swietem w domu, oddam ci kucharza znakomitego :classic_cool: