Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DO WSZYSTKICH SAMOTNYCH MATEK!!!

Polecane posty

Gość gość

oddajcie swoje dzieci na wychowanie ich ojcom!!! niech teraz oni i ich nowe dziewczyny czy żony zajmą się dziećmi! nie zobaczą jak się leniłyście, jak obijałyście, jak nic nie robiłyście przy dziecku! każdemu 300 zło co miesiąc i niech się martwi! a wy - szukajcie dobrej pracy (wreszcie jesteście dyspozycyjne i mobilne), relaksujcie się, szukajcie sobie fajnych facetów, dbajcie o siebie nikt was już nie będzie wyzywał od wyłudzaczek, złodziejek, pasożytów i nierobów! to wy teraz wyzywajcie ojców dzieci, że wyłudzają od was alimenty, że okradają dzieci, wytykajcie im każdy błąd i potknięcie!

Gość gość
Nie oddałabym dziecka jakiemuś idiocie. Mogą mnie nazywać najgorsza łajdaczką, ale najważniejsze jest dziecko.

Gość gość
a ja swojemu zawiozę jutro! zrobię tak! chociaż wiem, że najdalej za dwie godziny mi go odwiezie z powrotem

Gość gość
ciekawe ilu z nich by chcialo... pelna gebe ojcowskich uczuc to kazdy ma :classic_cool:

Gość gość
Nie mwm dzieci i nigdy nie befe miala. Współczuję wam matkom polkom 🖐️

Gość gość
Współczuć nie ma czego, bo dzieci to skarb.

Gość gość
skarb! szczególnie dla tatusiów, którzy nie dokładają do tego skarbu ani grosza!

Gość gość
Nie dokładają, bo pasożytka by chciała całą pensje ojca by bez wyrzutów sumienia leżeć i pachniec

Gość gość
Nie oddałabym dziecka jakiemuś idiocie. Mogą mnie nazywać najgorsza łajdaczką, ale najważniejsze jest dziecko. x G****o prawda, ty jesteś najważniejsza bo jak ciebie zabraknie to dziecko trafi właśnie do tego idioty. Naprawdę głupota wasza nie zna granic, zatyrać się zasrać i zarzygać dla tego dziecka, a ono ci potem powie s/p/i/e/r/d/a/l/a/j mamuśka, ide do ojca. W siebie inwestować a nie w bachora, dziecko musi mieć matkę na poziomie, tym bardziej że samotna.

Gość gość
polskie ogłupiałe krowy nigdy tego nie zrozumieją! będą tylko stały i pokorą przyjmowały wyzwiska, że są szmatami, złodziejkami, pasożytami i jeszcze będą dumne z tego że udało im się tyle znieść!

Gość gość
niestety, Polki nigdy honoru nie miały!