Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy da się od początku przewidzieć płeć?

Polecane posty

Gość gość

Której z Was intuicja trafnie podpowiedziała? Miałyście od samego początku przeczucie? A może się nie sprawdziło? Pytam z ciekawości :)

Gość gość
Ja miałam przeczucie. Kiedy byłam w 6tc teściowa zapytała jaka płeć przeczuwam odpowiedziałam, że chłopiec no i jest syn.

Gość gość
Mnie dwa razy przeczucie nie mylilo poprostu mialam pewnosc ze bedzie syn i mam syna i drugiego w drodze :)

Gość gość
Czyli jednak się da :) Ja też w pierwszej ciąży przeczuwałam, że będzie chłopak (mimo że bardzo chciałam dziewczynkę) i się sprawdziło, a teraz jestem w 8 tyg. i jakoś mam przeczucie, że będzie dziewczynka :) Ciekawe skąd to się bierze :)

Gość gość
Ja też od początku w obu ciążach miałam pewność, nawet imię mieliśmy wybrane zanim usg potwierdziło przeczucia :) Nawet jak myślałam o dziecko to nie mogłam go sobie wyobrazić innej płci... dodam tylko że ani ja, ani mąż żadnych preferencji nie mieliśmy.

Gość gość
Ja tez miałam przeczucie że będzie chłopak. Od początku mowilam on i się sprawdzilo.

Gość gość
w ciaży z córeczką miałam od samego początku przeczucie że będzie dziewczynka w ciąży z synkiem od razu wiedziałam że będzie chłopak nie wiem skąd mi się to wzięło ale zaraz po potwierdzeniu ciąży miałam przeczucie co do płci. tak samo w cyklu kiedy udało się zajść wiedziłam długo przed testem że jestem w ciąży

Gość gość
Ja miałam przeczucie, że będzie dziewczynka i jest chłopak :P

Gość gość
Ooo, jedna się wyłamała :)

Gość gość
Ja też od razu czułam, że będzie chłopczyk i się sprawdziło :)

Gość gość
Ano się wyłamałam. a czułam tą dziewczynkę do tego stopnia, że już imię mieliśmy wybrane :P I smaki też miałam na dziewczynkę niby. Ale chłopak mi też pasuje.

Gość gość
Ja nie miałam przeczucia, tylko WIEDZIAŁAM, że będzie dziewczynka. I mam syna :p

Gość gość
Dwa razy się sprawdziło.

Gość gość
ja miałam okropnie dużo ciemnych włosów na brzuchu :( masakra, musiałam je golić :) i tak sobie myślałam że chyba mam więcej testosteronu bo nosze chłopca :) no i jest syn

Gość gość
ja od poczatku myslalam ze to chlopczyk jednak mialam nadzieje na dziewczynke bo zarlam duzo slodkiego, wysypaly mnie pryszcze, mdlosci dlugo meczyly , brzuch na dziewczynke wiec zaczelam przewidywac corke, jednak urodzil sie synek:)

Przeczucie to chybił trafil. Albo syn ,albo córka 50% szans na trafienie masz :) A najbardziej rozwalają mnie kobietki, które kilkanaście razy zmieniają przeczucie co do płci dziecka raz tak, raz tak a później uradowane, ze tak przeczuwały , ze to będzie.... :D hahahah jaby była jeszcze jakaś 3 opcja

Gość gość
Czyli intuicja potrafi zawieść :) Ciekawe jak to będzie tym razem u mnie. Gdzieś w podświadomości zawsze miałam, że będę miała 2 synów, bo teściowa tak ma, a córka jej siostry właśnie urodziła3. chłopaka. Zawsze się tego obawiałam, bo chciałabym też dziewczynkę, a tu nagle zaszłam 2 raz w ciążę i takie dziwne przeczucie :)

Gość gość
Witam Was serdecznie :) Seks po ciąży? Lepiej, gorzej, czy bez zmian? To pytanie kierujemy do kobiet w okresie od 6 miesięcy do 1,5 roku po porodzie. Jesteśmy studentkami kierunku lekarskiego i prosimy o uzupełnienie poniższej anonimowej ankiety, która pozwoli nam zwiększyć wiedzę na ten temat i lepiej opiekować się przyszłymi pacjentkami. LINK: https://docs.google.com/forms/d/1N_ttSaGXIhIULIc0rsEZxhgu90e9qgyZu1C5K8B8_rU/viewform?formkey=dGhXS0hOOFZSUkNsUzYwVFRPa3BXNnc6MQ Pozdrawiam!

Gość gość
Ja przewidziałam :)

Gość gość
Mi też się udało. Od początku miałam przeczucie, że będzie chłopak i tak rzeczywiście było

Gość gość
A ja miałam przeczucie, że chłopak a jest dziewczynka :D